BH Fitness kombinált edzőgép

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

BH Fitness kombinált edzőgép - lapsúlyos gépek, multigym, Fitness center

A BH Fitness kombinált edzőgép kialakításukból eredően a teljes test átmozgatására képesek. Akkor is jó szolgálatot tesznek, ha nem a nagy izmok kiépítése, hanem csak a jó közérzet és a jó megjelenés az elérendő cél. A BH Fitness kombinált edzőgépek megjelenése lenyűgöző ami praktikus megoldásokkal párosul. Kompaktak, masszívak és használatuk gyerekjáték

A BH Fitness kombinált gép az edzéslehetőségek széles tárházát valósítják meg. A gyakorlatok lapsúlyos kialakításban végezhetőek el biztonságban melyek a szükséges súlyokat is tartalmazzák. Kompakt kialakításuknak köszönhetően a BH Fitness kombinált edzőgépek használatával nő erőnlétünk és közérzetünk is javul.

A BH Fitness kombinált lapsúlyos gépek használata minden korosztálynak ajánlott és nagy biztonsággal használhatóak. Az anatómiai tervezésnek köszönhetően a BH Fitness kombinált multigym gépek izomcsoportokra gyakorolt terhelése maximális és a test pozíciója kényelmes. Akció és kedvező ár, ha Ön a BH Fitness kombinált edzőgépek közül szeretné kiválasztani az Önnek megfelelő lapsúlyos gépet. Vásárlás olcsón a Fittsporton, hogy Ön is könnyedén csúcsformába kerüljön.

A BH Fitness kombinált edzőgépek házhozszállítása díjmentes. Kérdése esetén keresse kollégánkat.

Szűrők
Mehet
i