BH Fitness kombinált edzőgép

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
BH Fitness TT Pro kombinált gép

BH Fitness TT Pro kombinált gép

BH FITNESS kombinált gép, multigym

  • BH FITNESS TT PRO kombinált gép
  • Típus: Lapsúlyos kombinált gép
  • Lapsúlykészlet: 100 kg
  • Összeszerelt méret: 174x188x214 cm
  • Teherbírás: 130 kg

     

1 399 900 Ft
Kosárba

BH Fitness kombinált edzőgép - lapsúlyos gépek, multigym, Fitness center

A BH Fitness kombinált edzőgép kialakításukból eredően a teljes test átmozgatására képesek. Akkor is jó szolgálatot tesznek, ha nem a nagy izmok kiépítése, hanem csak a jó közérzet és a jó megjelenés az elérendő cél. A BH Fitness kombinált edzőgépek megjelenése lenyűgöző ami praktikus megoldásokkal párosul. Kompaktak, masszívak és használatuk gyerekjáték.

A BH Fitness kombinált gép az edzéslehetőségek széles tárházát valósítják meg. A gyakorlatok lapsúlyos kialakításban végezhetőek el biztonságban melyek a szükséges súlyokat is tartalmazzák. Kompakt kialakításuknak köszönhetően a BH Fitness kombinált edzőgépek használatával nő erőnlétünk és közérzetünk is javul.

A BH Fitness kombinált lapsúlyos gépek használata minden korosztálynak ajánlott és nagy biztonsággal használhatóak. Az anatómiai tervezésnek köszönhetően a BH Fitness kombinált multigym gépek izomcsoportokra gyakorolt terhelése maximális és a test pozíciója kényelmes.

Akció és kedvező ár, ha Ön a BH Fitness kombinált edzőgépek közül szeretné kiválasztani az Önnek megfelelő lapsúlyos gépet. Vásárlás olcsón a Fittsporton, hogy Ön is könnyedén csúcsformába kerüljön.

A BH Fitness kombinált edzőgépek házhozszállítása díjmentes. Kérdése esetén keresse kollégánkat.

Szűrők
Mehet
i