Fitness gépek szállítása

Ingyenes Fitness gép kiszállítás az ország egész területén!

Mennyibe kerül a kiszállítás?
25.000 Ft rendelési összeg alatt egységesen bruttó 1.000 Ft a szállítási díj.

25.000 Ft összeg feletti megrendelés esetén (dobozolt állapotban) a FittSport átvállalja a szállítási díjat!

Fenti díjtételek az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:
• Kiszállítás az ország egész területére.
A megrendelt otthoni fitnesz termékeket minden esetben dobozolt állapotban kerülnek kiszállításra.
• A szállítás illetve a várható megérkezés előtt telefonos vagy emai-es egyeztetés történik a vásárlóval.
Ha a kiszállítás vidékre történik, szerződött futárszolgálat-fuvarozószolgálat végzi dobozolt állapotban,  a Gebrüder Weiss (nagy csomag) és a GLS (kis csomag) szállító cégek segítségével, ebben az esetben időmegjelölés nélkül. Hétköznap, hétfőtől - péntekig 8-17 óra között.
Kérjük, hogy olyan címet és telefonszámot adjon meg a megrendelésében ahol napközben a futár kézbesíteni tudja a csomagot.
Szállítás dobozolt állapotban Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében a FittSport autója végzi hétköznap, hétfőtől-péntekig 8-17 óra között.
• A kapun történő beszállítást és az összeszerelést már az átvevőnek kell megoldania.

Extra szállítási igények, plusz költség felszámításával:
Emeletre, galériára, pincébe való szállítás.
• Két embernél több munkaerő igénylése.
• Szűk ajtókon, lépcsőkön, csigalépcsőn, létrán való felvitel.
Igény esetén a termék összeszerelése, üzembehelyezése. (plusz költség)

A pontos ajánlattételhez extra igénye esetén kérjük,
hogy egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal az
info@fittsport.com, a (+36 1) 709-6698  vagy (+36) 30 984-8804 telefonszámon.

Hogyan és mennyi idő alatt kapom meg a terméke(ke)t?
Széles raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy a legtöbb fitnesz gépet, edzőgépet 24-96 órán belül tudjuk átadni. A raktáron nem levő termékek kiszállítását átlagosan 1-3 héten belül teljesítjük. Az esetlegesen nehezebben elérhető típusok várható beérkezéséről telefonon, vagy írásban adunk információt.

Mi történik, ha nem vagyok otthon?
A kis csomagok szállítását a GLS kft végzi 8-17 óra között.
A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS a következő napon újra megkísérli a kézbesítést. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a GLS visszaszállítja a csomagot.

Nagy csomagok szállítását a Gebrüder Weiss Kft végzi 8-17 óra között.
Időpont egyeztetésre nincs lehetőség csak a kiszállítás napjára. Ha sikertelen a szállítás a vásárló miatt mert nem tartózkodik a megadott címen, a terméket + díj ellenében szállítják újból házhoz.


Raktári Átvétel Hétfőtől-Péntekig:
Ugyan úgy szükséges hozzá egy megrendelés web áruházunkon keresztül.
A megrendelés feldolgozását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és időpont egyeztetést követően átvehető a megrendelt termék raktárunkon.

Raktárkészlet:
Web áruházunk nem mutatja a jelenlegi raktárkészletet.
Raktárkészletünk folyamatosan változik és előfordulhat, hogy a megrendelt termék pillanatnyilag nem elérhető. Ebben az esetben mindenképpen időben tájékoztatjuk a vásárlót telefonon vagy email-ben, hogy mikor esedékes az adott termék beérkezése.
Ha huzamosabb ideig tart a beszállítása az adott terméknek, akkor a termék leírásában feltüntetjük, hogy nem elérhető a termék és mikor érkezhet.

Megrendelés leadása, folyamata:
A leadott, beérkezett megrendeléseket 24-48 órán belül feldolgozzuk. Ezt követően tudunk tájékoztatást adni a pontos szállítás napjáról telefonon vagy email-ben.
Web áruházunkon keresztül fogadjuk el a megrendeléseket.

Megrendelés Web áruházunkon keresztül:
Regisztáció nem szükséges. A kiválasztott terméket kosárba helyezi, ha a vásárlást befejezte a pénztárt megjelöli és a számlázási-szállítási adatait helyesen kitölti,átvételi és fizetési feltételeket megjelöli és végül a megrendelési gombra kattíntva el is küldte rendelését. (Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki. Hírlevelet és reklámot nem küldünk.)
Kérjük, hogy a számlázási, szállítási (emelet,telefonszám, email cím) adatokat helyesen adja meg a megrendelés gördülékenyebb feldolgozása érdekében.


Négy fizetési lehetőségből lehet választani

Bankkártyás fizetés
1. Ön megrendeli a terméket (Internetes Webáruházunkban)
Bankkártyás fizetés menete:
Bankkártyás fizetés esetén a fittsport portál az OTP Bank Rt. rendszerébe irányítja át. Javasoljuk, hogy adatai megadását megelőzően minden esetben ellenőrizze az összeget, és azt, hogy jogosultként a Fittsport portál üzemeltetője, GBG-TRADE KFT. legyen feltüntetve. Amennyiben az adatok megfelelőek, a számla kiegyenlítésére használandó bankkártya számát kell beírni a megfelelő rovatba, valamint ki kell tölteni az érvényességi idő mezőt. Ugyancsak szükséges, hogy megadja kártyája CVC kódját, ami a kártya hátoldalán, az aláírás mellett található számsor utolsó három karaktere. A Maestro kártyának ilyen kódja nincsen, a mezőt ebben az esetben üresen kell hagyni. Jelenleg Maestro, Mastercard, Visa és Visa Electron kártyákkal lehet fizetni.
A fizetést bármikor megszakíthatja a Mégsem gombra kattintva, ez esetben természetesen számláját sem terhelik meg.
A vásárlás során megadott adatokat a Rendben gombra kattintva küldheti el az OTP-nek, ezt követően a fizetés már nem szakítható meg.
A fizetés során megadott vásárlással kapcsolatos személyes adatai (kártyaszám, kártya érvényességi ideje, biztonsági kód) kizárólag az OTP Bank Rt. 128-bites titkosítással védett szerverén kerülnek rögzítésre, azt semmilyen más számítógépes rendszer nem tárolhatja.
A tranzakcióról eredményéről a Fittsport minden esetben e-mailben is tájékoztatja.
2. A kiszállítás menete ebben az esetben a normál banki utaláséval egyezik meg. A szállításkor már nem kell ilyen esetben fizetni.

PayPal
Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya-adatait minden egyes vásárláskor megadja. Ha nincs PayPal számlája, bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül, és ez semmilyen plusz költséget nem jelent Önnek. 
Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez. 
Ha a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átirányítja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Itt két lehetőség között választhat.
Ha van PayPal számlája, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon. Ha nincs, akkor a bal oldalon megjelenő űrlapot töltse ki.

Utánvétel-Készpénzzel az áru átvételekor történő fizetés. (500.000.-Ft-ig)
1. Ön megrendeli a terméket (web áruházban)
2. Munkatársaink értesítik a kiszállítás várható időpontjáról.
3. Amikor a termék kiszállításra kerül, a csomag átvételekor történik a fizetés.

Előre banki átutalással
1. Ön megrendeli a terméket (web áruházban).
2. Az előre utalás teljesítéséhez elkészítjük az előlegszámlát e nélkül nem szabad utalni, elküldjük a megadott email címre. Kérjük utalásnál feltétlenül tüntesse fel a számla sorszámát.
3. Amikor az összeg beérkezett a bankszámlánkra és ezt ellenőriztük, szállítjuk a megrendelt terméket.
 
Mit tegyek, ha sérült a csomag?
A küldemény átvételekor kérjük minden esetben (a futár jelenlétében!) ellenőrizze a csomag sértetlenségét! Ha a csomag a szállítás során megsérült, kárfelvételi jegyzőkönyvet is kell, hogy tartalmazzon a küldemény. Ebben az esetben, vagy ha sérült a csomag és nincs jegyzőkönyv a DPD futárszolgálathoz kell fordulni a reklamációval.
Bármilyen kérdés probléma esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a (+36 1) 709-6698, vagy a (+36) 30 441-9979 telefonszámon és megpróbálunk segíteni.

i