Garmin sportórák

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Garmin pulzusmérő óra - Kövesd a vezetőt!

A GARMIN a világ vezető navigációs készülékgyártója. Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik 1989 óta. A Garmin termékei túlnyomó részben a GPS-technológiát alkalmazzák. A Garmin vezető pozíciót élvez a fogyasztói és általános repülési GPS-piacokon, és a termékeit felhasználják a repülés, tengeri közlekedés, szabadtéri sportok (futás, kerékpározás, túrázás), autózás résztvevői.

A Garmin Ltd. a Kajmán-szigeteken bejegyzett cég, főbb leányvállalatai pedig az Egyesült Államokban, Tajvanon és az Egyesült Királyságban működnek. Sportolj, ez a legjobb megoldás, hogy megőrizd az egészségedet. A Garmin a csuklódon, kerékpárod kormányán hordható személyi edző segít a céljaid elérésében. A Garmin digitális szívritmusmérők létfontosságú, könnyen értelmezhető információkat nyújtanak az edzés alakulásáról, fittségi állapotodról. A legújabb Garmin óra, pulzusmérő óra, Fitness óra, futó óra modellek a Fittsportnál.

A Garmin termékeket 25.000.-Ft-os rendelés felett díjmentesen szállítjuk házhoz!

Amennyiben kérdése van a Garmin pulzusmérő órával, kerékpáros komputerrel kapcsolatban, munkatársaink segítenek. Kedvező ár és akció egész évben a Fittsporton. Vásárlás olcsón a legjobb feltételekkel.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Kategóriák
i