Cégtörténet

Cégünkről

A Fittsport (GBG-Trade Kft.) megalapítása óta a Magyar fitness piac dinamikusan fejlődő, meghatározó szereplője. Elkötelezettségünket vásárlóink felé, forgalmazott termékeink minőségét és biztonságát több ezer elégedett vásárlónk és felhasználónk bizonyíthatja. A világpiacon legismertebb sporteszközgyártó / forgalmazó cégekkel állunk kapcsolatban. Termékskálánk az otthoni és edzőtermi fitnessgépekből szinte az egész sportszerkereskedelmet lefedi, és évről-évre rohamosan bővül. Természetesen az összes termékünk megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak.

Hitvallásunk

A rendszeres testmozgás életforma, amely jelentősen hozzájárul az egészséges életmód  kialakításához, és egészségünk megőrzéséhez. A fittség egy olyan pszichés-fizikai állapot, amely magában foglalja az egészséget, a minőségi életet, az általános közérzetet, és a megnövekedett mindennapi teljesítőképességet. Fittségünk megtartásával egy magasabb szintű életminőséget élhetünk.

Cégünk szlogenje:

„Rágyúrtunk az alacsony árakra!”

Arra utal, hogy kiváló minőségű termékeinket a legjobb áron juttassuk el vásárlóinkhoz.

Termékeink

Természetesen az összes termékünk megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak.

Vevőink részére, kik az otthonuk kényelméből szeretnék megtekinteni kínálatunkat, üzemeltetjük webáruházunkat melyet elérhetnek a www.fittsport.hu és www.fittsport.com oldalakon. Webáruházunkat napi szinten aktualizáljuk és havonta több akciós termékkel várjuk látogatóinkat, melyek árban szinte verhetetlenek.

Amit nyújtani tudunk:

  • Hatalmas áruválaszték
  • Kedvező árak, folyamatos akciók
  • Felkészült munkatársak
  • Profi szerelőcsapat
  • Gyors kiszállítás
  • Tervezés, ajánlatkészítés

További kérdéseit, hozzászólásait, javaslatait kérjük, küldje a következő e-mail címre info@fittsport.com

i