Bremshey futópad

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Bremshey futópad akció és kedvező ár a Fittspoton. Vásárlás most olcsón, segítségünkkel.

A Bremshey futópad használatával a futás élményével gazdagodhatunk. Mint tudjuk, a futás az egyik legintenzívebb sportolási lehetőség, így a Bremshey futógép használatával ezt aktívan gyakorolhatjuk. Ha Önnek nincs ideje, vagy módja a szabadban futni, ideális választás lehet a Bremshey futópad.

A Bremshey futópadok segítségével a futás és gyorsgyaloglás az igazi sportolás élményét hozza el otthonunkba. Könnyedén eldönthetjük, hogy hegynek fel, vagy sík terepen, hosszan, vagy röviden futunk. A prémium Bremshey futópadok modern rezgéscsillapító rendszerrel kaphatóak, ami védi ízületeinket és a biztos futás élményét gazdagítják. A futópad használatakor egyszerűen nyomon követjük az eltelt időt, az elégetett kalóriák számát, megtett távot és a pulzust.

A Bremshey futógépek használata egyszerű és minőségi alapanyagokkal készül. A kedvező ár és a Német minőség már csak hab a tortán. A Bremshey futópad motorja erős és vázszerkezete robusztusan kifinomult.

Ha szeretné, hogy a Bremshey futópad hosszú éveken keresztül segítségére legyen a napi edzésekben, a következő szempontokat vegye figyelembe:

  • a futógép minimum 1,5 LE teljesítménnyel rendelkezzen
  • a futópad megfelelő futófelülettel rendelkezzen
  • a Bremshey futópad kisebb lakás esetén összecsukható legyen
  • a futópad milyen extra funkciókkal rendelkezik - program, lcd kijelző, TV, stb

A Bremshey futópad házhoz-szállítása díjmentes. Ha kérdése van a Bremshey futópad típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i