Bremshey szobakerékpár

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Bremshey szobakerékpár - szobabicikli akció és kedvező ár.

A Bremshey szobakerékpár már több évtizede, a megszokott otthoni sportolási lehetőség alkalmazása. A Bremshey szobabicikli használatával állóképességünket növelhetjük igen hatékonyan. Nem csak a láb izmait edzi, hanem jó hatással van a keringési rendszerre. Rendszeres használata során nő az állóképesség, az edzettség és jó közérzetünk lesz.

A Bremshey szobakerékpár használata ugyanolyan hatékony, mint a szabadban történő klasszikus kerékpározás. Annyi különbséggel, hogy itt mindent adatot, már kerékpározás közben megkapunk. A nehézségi szintek egyedileg szabályozhatóak és kerékpározhatunk sík vagy hegyi terep viszonyok közt.

A Bremshey szobabicikli nagyon jó választás lehet mindazoknak, akik szeretnék tesztelni kondíciójukat, vagy szeretnék többször megismételni ugyanazt a gyakorlatot. A kezelőszervek elektronikus úton irányíthatóak, így a beállítás zökkenőmentes és felhasználóbarát. A felhasználó tekerési teljesítménye Watt-ban kerül meghatározásra, így alkalmazása terápiás területen is lehetséges.

A Bremshey szobakerékpárok közt van hagyományos és háttámlás kivitel. Utóbbi megtámasztja a hátat, és ideális edzéspozíciót ad mindazoknak, akik gerincproblémákkal küszködnek. Bremshey szobakerékpár akció, ár és kedvező vásárlás olcsón most a Fittsporton. Legyen fitt velünk

A Bremshey szobakerékpár házhoz-szállítása díjmentes. Ha kérdése van a Bremshey szobakerékpár típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i