UNO Fitness LTX4 futópad teszt

Az UNO Fitness futópadok, és fitnesz gépek hazájukban, Németországban a legnépszerűbb márkák közé tartoznak. Ezt elsősorban a legmagasabb követelményeknek, és elvárásoknak is megfelelő tervezésnek, alkatrészeknek és gyártási minőségbiztosításnak köszönhetik. Az UNO Fitness LTX4 futópad kategóriájából kiemelkedik nagy terhelhetősége (160 kg), versenytársainál erősebb motortelja (2,5 LE folyamatos-, 6,5 LE csúcsteljesítmény), a fokozott ízületkímélést biztosító ortopéd futószőnyege, és komfortos működése miatt.

Az U.N.O. Fitness LTX4 futópad kijelzője könnyen átlátható és értelmezhető a kezdő futópad használók számára sem jelent kihívást.

 

Uno Fitness LTX4 futópad teszt

Az UNO Fitness LTX4 futópad összeszerelése átlagosan 45 percet vesz igénybe. Az igényes csomagolás tartalmazza az összeszereléshez szükséges szerszámokat, valamint a futópad későbbi kenéséhez elengedhetetlen speciális kenőanyagot.

Az U.N.O. Fitness LTX4 futópad tesztje során bebizonyoodott, hogy az intenzív, otthoni használatra tervezett futógép nem csupán külsejében tetszetős, de biztonságosan használható otthoni körülmények között is.

Az U.N.O. Fitness LTX4 futógép a következőképp teljesített a teszten:

  • Az U.N.O. Fitness LTX4 futópad alkatrészeket kézbe véve érezhető, hogy a futópadban „van anyag”, az önsúlya nem véletlenül 115 kg. A nagy tömeg biztosítja a hihetetlenül stabil működést, és a 160 kg-os maximális terhelhetőséget.
  • A futópad kijelzője könnyen átlátható, és értelmezhető, aki először használ futópadot, az is hamar elsajátítja a kezelését.
  • Az UNO Fitness LTX4 futógép bekapcsolását követően csendesen működik, az emelőmotor szinte hang nélkül teszi a dolgát.
  • A futógép legnagyobb sebessége 18 km/h, dőlésszöge 15%-os emelkedésig állítható.
  • Az edzésprogramoknak, tartozék Polar pulzusmérő mellkasövnek köszönhetően különböző nehézségű futó edzéseket végezhetünk, akár pulzusvezérelten.
  • A nagy méretű (148 x 52 cm) futófelület rezgéscsillapítása, kiegészülve az Ortopéd szőnyeggel nagyon kényelmessé, és egyedülállóan stabillá teszi a futásokat.
  • Az U.N.O. Fitness LTX4 futópad tárolása, és mozgatása a felhajtható futófelületnek köszönhetően nagyon egyszerű.
  • Az UNO Fitness LTX4 futógép intenzív otthoni edzésekhez tervezett futópad. 
  • 2 év garanciával, akciós áron a FittSport Áruházban.
i