A Fittsport termékei a Való Világ Villában!

Az RTL Klub is a Fittsport webáruház mellett döntött!

A Fittsport internetes áruház kezdettől fogva igyekezett a maximálisat nyújtani vásárlóinak, hogy aki egyszer a mi honlapunkon keresztül választ magának bármilyen terméket, az maradéktalanul elégedett legyen. Törekvéseink idővel meghozták a vágyott eredményeket, és nemcsak visszatérő vevőkört sikerült kialakítani, hanem napról napra újabb és izgalmasabb kihívások elé állított a sors minket a megrendelések terén. Ezek a kihívások mindig egyre magasabbra tették a mércét, így késztetve minket arra, hogy folyamatosan fejlődjünk egyenes arányban az igények növekedésével.

Ennek a sok munkának és befektetett energiának meg is lett az eredménye. A legújabb sikerünk révén soha nem látott publicitást kap a Fittsport.com, Magyarország legnagyobb kereskedelmi televíziójához elvezetve online áruházunkat. Az RTL Klubon nemrég indult az óriási nézettségnek örvendő Való Világ című valóságshow.

A FittSport most azt a megtisztelő felkérést kapta, hogy az általa forgalmazott termékekből néhányat egyenesen a Való Világ forgatási helyszínén, a Való Villában vegyenek használatba az ott lakók.

A Fittsport webáruház is a Való Villa lakóinak edzettségét, egészségét támogatja!

Mivel hitvallásunk az „ép testben ép lélek” életforma, és ennek minél szélesebb körben szeretnénk hangot is adni, ezért egy ilyen fantasztikus lehetőségre természetesen nem mondhattunk nemet. Büszkeséggel tölt el minket, hogy a Fittsport most még közelebb kerülhet a hazai vásárlókhoz e televíziós adások révén, hiszen naponta láthatjuk, hallhatjuk majd, hogyan válnak be termékeink. Külön öröm számunkra, hogy ez a néhány ember, aki vállalkozott rá, hogy hosszú hetekre, hónapokra önként bevonul a négy fal közé, a mi sporteszközeink révén őrizheti meg kondícióját, fittségét.

Mivel az összes termékünk megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, így mi máris biztosak vagyunk abban, hogy élvezettel és maradéktalan megelégedettséggel fogják használni mindegyik eszközt a villalakók. Amit ma (azaz 2010. december 29-ától) használatba és birtokba vesznek: egy futópad, egy szobakerékpár, valamint egy kombinált edzőgép.

Ha kíváncsiak arra, hogyan válnak be a Fittsport termékei a VV 4 szereplői számára, nem kell mást tenniük, mint figyelemmel kísérni az RTL Klubon a műsort. Ha pedig kellően sikerült meggyőződniük ezeknek a termékeknek a minőségéről, használhatóságáról, strapabírásáról, akkor látogassanak el webáruházunkba, ahol a virtuális polcok roskadoznak a kínálatunk alatt!

i