Horizon Fitness elliptikus tréner

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Horizon elliptikus tréner, ellipszis tréner

A Horizon fitness elliptikus tréner a fitness gépek családjának egyik legfiatalabb tagja. Sok néven ismert, ilyen az ellipszis tréner, ellipszis járó, de minden név arra a mozgásra utal, ami legjobban a sífutásra emlékeztet. A sífutás mint tudvalévő, pedig az egyik legnagyobb állóképességet igényli az összes sport közül.

A Horizon fitness elliptikus tréner a zsírégetés, kardió rendszer és az állóképesség területén gyakorol nagy hatást szervezetünkre. Ennek okán, az egyik leghatékonyabb fitness gép. A Horizon fitness ellipszis tréner az összes izomcsoportra komplex megoldást kínál úgy, hogy közben kíméli az ízületeket és a lábat, karokat ütés nem éri.

Az ellipszis tréner azok számára a legalkalmasabb, akik ízületi bántalmakban vagy túlsúllyal küzdenek. A Horizon fitness elliptikus tréner gyakorlati felhasználásával a fogyás az állóképesség és a jobb közérzet garantált.

A Horizon fitness elliptikus trénerek a prémium kategóriába sorolhatóak. Modern anyagok, masszív vázszerkezet és szemet gyönyörködtető kinézet jellemzi. Horizon fitness elliptika tréner akció, ár és vásárlás olcsón 2 év garanciával weboldalunkon.

A Horizon Fitness elliptikus tréner kiválasztása előtt a következő szempontokat vegye figyelembe:

  • ha a lendkerék nagyobb, a mozgás is stabilabb
  • figyeljen a felhasználó testtömegére, ne lépje túl
  • igény esetén válasszon összecsukható elliptika trénert
  • az ellipszis tréner milyen extra funkciókkal rendelkezik


A Horizon fitness ellipszis tréner házhozszállítása oldalunkon díjmentes. Kérdése esetén keresse kollégánkat.

 

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i