Horizon Fitness szobakerékpár

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Horizon fitness szobakerékpár, szobabicikli - kedvező ár és akció oldalunkon.

A Horizon fitness szobakerékpár az egyik legjobb fitness gép az otthoni edzőgépek területén. A Horizon fitness szobakerékpár használatával erőnlétünket és állóképességünket javíthatjuk a leghatékonyabb módon.

A Horizon fitness szobabicikli edzi a lábat és a keringési rendszerre is jótékony hatású. Rendszeres használatával a felhasználó edzettsége és közérzete is jobb lesz. A Horizon fitness szobakerékpár ugyanolyan komplex mozgást kíván, mint a szabadban történő kerékpározás. Ennek eredményeképpen az otthoni felhasználás is ugyanolyan hatékonyságú, mint a hagyományos biciklizés. A digitális kijelzőnek köszönhetően már edzés közben leolvashatjuk az összes fontos információt.

A Horizon fitness szobakerékpár nehézségi szintjei egyszerűen szabályozhatóak, így mindenki a saját céljainak megfelelően, szabadon állíthatja be hogy milyen intenzitással szeretne edzeni. A  Horizon Fitness szobakerékpárok az otthoni prémium kategóriás fitness gépek közé sorolhatóak. Modern anyagok, masszív vázszerkezet és számos extra funkció közül választhatunk. Horizon Fitness szobakerékpár akció, ár és vásárlás olcsón 2 év garanciával. Legyen Ön is fitt segítségünkkel.

A  Horizon Fitness szobakerékpárok házhozszállítása díjmentes. Kérdése esetén keresse bizalommal kollégánkat.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i