iFIT kártyák

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Üdvözölünk az iFIT edzés világában

Az iFIT egy izgalmas, új technológia, amely ötvözi a fitnesst, a táplálkozást és az összes többi tevékenységet az életedben. Az iFIT egy teljes mértékben integrált és célorientált edzésprogramot kínál neked. Az iFIT SD kártya és az iFIT Live segít elérni a fitness céljaidat azáltal, hogy motivál és támogat. A komoly edzés így szórakoztató és egyben izgalmas. Érd el életed legjobb formáját az iFIT és a kompatibilis futópad, elliptikus tréner, szobakerékpár segítségével. Az iFIT kártyák három edzésszinttel rendelkeznek kezdő, középhaladó és haladó felhasználóknak. Minden kártya 24 darab 8 hetes edzésprogramot tartalmaz. Az edzéseket Jillian Michaels - Amerika legkeményebb Trainere - állította össze. Az iFIT edzések alatt Jillian motivál és segít a kitűzött cél elérésében, egyenlóre sajnos csak angolul.

Szeretné kipróbálni az iFIT edzést?

Az iFIT edzésprogram futópadok -hoz DEMO változatát letöltheti a FittSport oldaláról: ITT

Az iFIT edzésprogram elliptikus trénerhez DEMO változatát letöltheti a FittSport oldaláról: ITT


Ide kattintva letölthet egy demo edzésprogramot és használhatja az arra alkalmas NordicTrack futópad és ProForm futópad , elliptikus trénerhez, szobakerékpárhoz.

(zip fájl található fent. Csomagold ki, és másold a "iFit" könyvtárat egy SD kártyára. Helyezd be az SD kártyát a készülékbe, és élvezd az edzést!)

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Kategóriák
i