Motive Fitness vibrációs gép

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
Motive Fitness Elegant vibrációs gép

Motive Fitness masszírozó gép

  • Teherbírás: 120 kg
  • Motor teljesítmény: 200 Watt
  • Intenzitási szint: 30
  • Edzésprogram: 4
  • Garancia: 12 hónap
-40 000 Ft

kedvezmény
95 000 Ft
55 000 Ft
Kosárba
Ajándék
Szauna ruha
Ingyenes
kiszállítás
-42%
Hónap Akciója

Motive Fitness vibrációs tréner - vibrációs gép kedvező ár és akció a Fittsporton.

A vibrációs gépek általi mozgás az emberi szervezetre gyakorolt hatása már régóta köztudott. Népszerű edzésforma elsősorban a hölgyek körében, de nagyon sok sportágban használják férfiak is kiegészítő edzésformaként. A vibrációs gép mozgásának hatására sorozatos egyensúlyvesztés következik be, amely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan ellen tart. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, ami jelentős izommunkát eredményez. Rövidebben - a vibrációs tréner a célzottan juttatja el a rezgéseket a testbe, így az izmokat önkéntelenül is mozgásra ösztönzi. Rövid idő alatt hatékony edzésmunka végezhető a használatával.
A Motive Fitness vibrációs gép rendszeres, vagy kiegészítő használata regenerálja a testet, segít a méregtelenítésben és jobb alvást biztosít. Hatása a az izomtömegek növelésében és formálásában is nagy szerepet játszik. Fokozza a zsírégetést, edzések előtti bemelegítést és a szépségápolásban is hatékony megoldás.
A Motive Fitness vibrációs tréner házhozszállítása díjmentes. Kérdése esetén keresse kollégánkat. Kedvező ár és akció, hogy Ön fitt legyen. Vásárlás olcsón a Fittsporton. Legyen Ön is fitt segítségünkkel.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
55 000 - 429 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Garancia
i