Nautilus elliptikus tréner

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
Nautilus E626 elliptikus tréner

Nautilus E626 elliptikus tréner

NAUTILUS elliptika, ellipszis tréner

  • Teherbírás: 135 kg
  • Fékrendszer: Mágneses
  • Terhelésállítás: Motorvezérelt
  • Edzésprogramok: 29
  • Garancia: 24 hónap
529 900 Ft
Kosárba
Ajándék
MP3 lejátszó
Ingyenes
kiszállítás
Ingyenes
összeszerelés

Nautilus Elliptikus tréner - Elliptika és ellipszis tréner akció


A Nautilus elliptikus trénerek több mint 40 éve, töretlenül képviselik a felső kategóriát. Elliptikus gépeikre a tartosság és tudásukhoz viszonyított kedvező árfekvés a jellemző. Egy Nautilus elliptika nagyfokú kényelmet, tökéletes stabilitást, és edzésprogramok széles választékát kínálja Önnek. Tartós, és funkcionális gépeik vázszerkezete kereskedelmi minőségű. Külső dizájn tekintetében karcsú megjelenésű, dinamikus vonalvezetésű fitneszgépek. A Nautilus elliptikus trénerek rendszeresen sportolóknak, ízületi bántalmakban szenvedőknek, súlyproblémákkal küzdőknek lehet nagy segítség a fogyás és az állóképesség növelésében. Mindegyik kivételesen masszív, nagy terhelhetőségű, intenzív használatra javasolt fronthajtású modell. Az elől elhelyezett lendkerék laposabb mozgáspályát, nagyobb fokú ízületvédelmet és a legtöbb esetben kényelmesebb használatot garantál.

A Nautilus elliptikus trénerek forgó alkatrészei csapágyazottak, csendes mágnesfékes rendszerrel, edzésprogramokkal és pulzusmérési lehetőséggel rendelkeznek. A Nautilus elliptikák 2 év teljeskörű garanciával rendelhetőek meg áruházunkban.

A Nautilus elliptikus tréner házhoz-szállítása, és üzembe helyezése díjmentes. Ha kérdése van a Nautilus ellipszis tréner típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
529 000 - 530 000 Ft
Kategóriák
i