Nautilus szobakerékpárok

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
Nautilus R626 háttámlás szobakerékpár

Nautilus R626 háttámlás szobakerékpár

NAUTILUS szobakerékpár, szobabicikli

  • Teherbírás: 135 kg
  • Fékrendszer: Mágneses
  • Terhelésállítás: Motorvezérelt
  • Edzésprogramok: 29
  • Garancia: 24 hónap
394 900 Ft
Kosárba
Ingyenes
kiszállítás

Nautilus szobakerékpár - minőség és design.

A Nautilus szobakerékpárok funkcionalitás, anyagminőség és megbízhatóság szempontjából a legmagasabb minőséget képviselik a kardiógépek világában. Napjainkban a Nautilus olyan otthoni felhasználású prémium fitneszgépekkel szolgálja ki a vásárlóit, amelyekben megtestesül a tökéletesség tradíciója, ötvöződve a fitnesztermi felhasználású cardio- és erőgépek minőségével. Egy Nautilus kerékpár tökéletesen megfelel a 21. század műszaki és formai elvárásainak. Kiváló anyagmínőség és részletes kidolgozás, okos funkciók segítik a csúcsteljesítmény elérésében. Ismerje meg Ön is a Nautilus szobakerékpár nyújtotta minőséget.

A szobakerékpár használata ugyanolyan hatékony, mint a szabadban történő klasszikus kerékpározás. Annyi különbséggel, hogy itt mindent adatot, már kerékpározás közben megkapunk. A nehézségi szintek egyedileg szabályozhatóak és kerékpározhatunk sík vagy hegyi terep viszonyok közt.

A szobabicikli kitűnő választás lehet mindazoknak, akik szeretnék tesztelni kondíciójukat, vagy szeretnék többször megismételni ugyanazt a gyakorlatot. A gyártó kerékpárjai gazdagon felszereltek funkcionalitásban. A kezelőszervek elektronikus úton irányíthatóak, így a beállítás zökkenőmentes és felhasználóbarát. A felhasználó tekerési teljesítménye a csúcsmodellek esetén Watt-ban kerül meghatározásra, így alkalmazása terápiás területen is lehetséges (EN957-1/5). Minden Nautilus szobakerékpár 2 év garanciával rendelkezik.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
394 000 - 395 000 Ft
Kategóriák
i