NordicTrack

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
NordicTrack VX400 szobakerékpár

NordicTrack VX400 szobakerékpár

NORDICTRACK szobakerékpár, szobabicikli

  • Teherbírás: 115 kg
  • Fékrendszer: Mágneses
  • Terhelésállítás: Motorvezérelt
  • Lendkerék súly: 10 kg
  • Edzésprogramok: 20
  • Garancia: 24 hónap
-20 000 Ft

kedvezmény
159 000 Ft
139 000 Ft
Előrendelhető
Ingyenes
kiszállítás
-13%

A NordicTrack fitness gép a legjobb választás az otthoni fitnesshez

A NordicTrack az Icon Health & Fitness Inc. USA prémium fitness gép márkája. Az Icon 1977 óta gyárt kiváló minőségű fitness termékeket. A vállalat központja az Utah állambeli Loganban található. A cég a világ legnagyobb fitness gép gyártója. A NordicTrack márka mára védjeggyé vált az otthoni fitness gépek piacán. A NordicTrack folyamatosan fejleszti a fitness gépeit a minőség és a design területén egyaránt.

A NordicTrack fitness gépek között csúcsminőségű futópadok, ellipszis trénerek (elliptikák), szobakerékpárok, edzőgépek találhatóak meg. A NordicTrack fitness gépek akár edzőtermi felhasználásra is alkalmasak. Természetesen mindegyik NordicTrack fitness gép rendelkezik könnyen kezelhető digitális kijelzővel, amin az edzés számos adata nyomon követhető.

A NordicTrack fitness gépek az alapfunkcióikon kívül számos egyéb kényelmi kiegészítőt is tartalmazhatnak, mint pl.: beépített LCD TV, MP3/MP4 csatlakozási lehetőség, sztereó hangszórók. Válasszon a NordicTrack fitness gépek közül és biztos lehet benne, hogy örömét fogja lelni a mozgásban egy ilyen prémium sport gépen.

Szűrők
Mehet
i