Power Plate

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Power Plate gyorsulási tréning - érezd a különbséget

Power Plate több mint vibrációs gép, az egyetlen orvostechnikai igazolással rendelkező termék a fitsség fejlesztés, egészségmegőrzés, szépülés területén. A Power Plate gépek által alkalmazott gyorsulási tréninget (Acceleration Training) az Orosz űrkutatás fejlesztette ki azért, hogy az asztronauták súlytalanságban is edzéseket végezhessenek az izom-, és csontrendszer sorvadása ellen. A Power Plate átvette a technológiát, és sikerrel alkalmazza azt profi sport, fitness, wellness számtalan területén.

A teljes testre ható háromdimenziós vibráció hatására az izmok összehúzódnak és a saját testsúly többszörösével terhelődhetnek. A másodpercenként 25-50 rezgéssel (25-50 Hz) a Power Plate akár a teljes izomzat 98 %-át képes egyidejűleg megmozgatni. A speciális nagy hatékonyságú edzésforma zsírt éget, fokozza az izomtónust, növeli az erőt és javítja az egyensúlyt.

A Power Plate otthoni és edzőtermi felhasználásra alkalmas professzionális vibrációs gépei díjmentes házhozszállítással és üzembe helyezéssel akciós áron rendelhetőek meg a Fittsport fitness áruházban.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Kategóriák
i