Pro Nutrition fehérje

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Pro Nutrition fehérje koncentrátum

A Pro Nutrition fehérjék kifejezetten sportoláshoz lettek fejlesztve.A Pro Nutrition fehérjék a legmodernebb technológiával készülnek, a legmagasabb minőségbiztosítás betartásával. Tökéletes minőségű testépítő fehérjéket, fontos aminosavakat és vitaminokat is tartalmaznak. A fejlődés kulcsa a prémium minőségű fehérjékben rejlik, ebben segítenek a Pro Nutrition fehérjék, amik több változatban, finom ízekben és számos kiszerelésben érhetőek el.

Pro Nutrition Proteinek

A Pro Nutrition protein dús táplálék kiegészítő minden testépítőnek egyik kötelezően használt kelléke. A tömegnöveléshez testsúly kilogrammonként 2 g, néha 3 g Pro Nutrition protein bevitele szükséges. A proteines kiegészítőkkel nagyban növelhetjük fehérjefogyasztásunkat, amit testünk izomzatgyarapodással hálál meg. A Pro Nutrition proteint bármikor ihatjuk, de legjobb edzés után, lefekvés előtt és reggeli órákban. Lefekvés előtti proteinfogyasztásunkkal az éjjel történő regenerálódási folyamatokat segíthetjük elő, reggel pedig extra adag proteintöltéssel energikusan kezdődhet a napunk.

Pro Nutrition Tojásfehérje

A tojásfehérje a tejsavó felbukkanásáig a fehérjekoncentrátumok képzeletbeli trónján ült. Könnyen emészthető, laktózmentes, kiegyensúlyozott összetételű, kiemelkedő biológiai értékű fehérje.

Pro Nutrition Szójafehérje

Az első táplálék-kiegészítőként árult termékek szójafehérje alapúak voltak. A szójafehérjét általában komplett, azaz teljes értékű fehérjeként kezelik, ám ez táplálkozástudományi körökben még mindig vitatott. Relatíve magas a BCAA és glutamin tartalma, azonban metionin tartama, mely szintén egy esszenciális aminosav különösen alacsony.

Pro Nutrition Tejsavó

A tejsavó fehérje az elmúlt évek legnépszerűbb kiegészítőjévé nőtte ki magát. A 90-es évek elején a kutatók felfedezték, hogy a tejsavó kiemelkedő tulajdonságú fehérje részt tartalmaz. Gyors a felszívódása, extra magas a fehérjetartalma és jó az íze, így talán a legjobb és legnépszerűbb fehérje.

Mindig tartsd be a Pro Nutrition fehérjék dobozán található adagolási javaslatot.

 

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i