Star Trac

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Star Trac fitness gépek - akciós áron a  Fittsporton

A Star Trac fitness a nemzetközi fitnessgép ipar kiemelkedő gyártója. A Star Trac a minőségi fitnesz gépek egyik zászlóshajója szerte az egész világon. Portfóliójában megtalálhatóak futógépek, elliptikák, szobakerékpárok, lépcsőző gépek, és az izomfejlesztő gépek összes típusa, valamint az edzéshez szükséges kiegészítők.
Bizonyíték arra, hogy a Star Trac fitness gépek a legjobb, és legerősebb termékek számos edzőterem, iskola, szálloda, sportegyesület és rehabilitációs központ, amely használja nap mint nap, nagy megelégedettséggel ezeket a prémium edzőtermi termékeket.

A Star Trac fitness gépek folyamatos fejlődésének köszönhetően mindig a legjobb fitnesz gépeken edzhet. Fejlesztéseik előremutatóak és az Ön legjobb edzés élményének elérésében segítenek. Modern kialakítás, fejlett biomechanikai tervezés és professzionális megoldások hármasa alkotja a Star Trac izomfejlesztő gépcsaládot. A Star Trac esetében a magas minőség, a gépek folyamatos fejlesztése a küldetés. A Star Trac fitness gépek gyártója 1979-ben jött létre és mára a leggyorsabban növekvő fitnessgép gyártó a világon. A Star Trac székhelye a Kaliforniai Irvine-ben található, ahol több mint 500 alkalmazottal működnek. A cég gyártóegységei megtalálhatóak még az USA más városaiban és Tajvanon. Irodái az Egyesült Királyságban, Barcelonában, Münchenben és Szingapúrban.
Kedvező Star Trac edzőtermi fitness gép akció és legjobb ár segítségünkkel. Vásárlás olcsón, hogy Ön mindig fitt legyen.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Kategóriák
i