A vibrációs tréner – vibrációs gép hatása

A vibrációs trénerek jelentik a jelen legújabb fitneszgépét. Újfajta ám igen egyszerű megoldással segítik elő a fogyást, az izomformálódást és izomnövelést. Nagyon hamar elterjedt a vibrációs gép és hatalmas népszerűségnek örvend. Népszerűségének oka a vele való edzés menete és a gyors, hatékony eredmény.

Az edzések alatt általában elfáradunk, izzadunk, de a vibrációs edzések közben egy mozdulatot sem kell tenni, semmi fáradtság, semmi izzadás. Akár ebédidőben is le lehet szaladni egy edzésre, mert annak végeztével energikusan és nullad izzadással folytathatod a napi rutint.

A vibrációs trénerek számos pozitív hatással rendelkeznek. Ezek közül az egyik legfontosabb pont az, ami miatt sokan választják edzési formának vagy az edzéseik kiegészítésére. Ez a test izmainak megmozgatása, masszírozása, regenerálása.

A vibráló mozgás ebben nagy segítség, az izmok így apró mozdulatokkal edzenek, a sérülés szinte teljes mértékben kizárt. Ráadásul az izmok mozgásának, vibrálásának köszönhetően a felesleges zsír elkezd lebomlani a test egészéről. A vibrációs tréner emellett nagy segítség az ülőmunkát végzők számára, átmozgatja a kötött részeket, ezzel megelőzve a nyaki és hátfájdalmakat.

A nehéz fizikai munkát végzők egy vibrációs edzés után felfrissülve, könnyeden távoznak, a masszírozás az egész szervezetre jótékony hatással van.

Az egészteste felfrisítő érzés azonnal javítja a közérzetet és az energiafelhasználást, ezzel élénkítve az embert. A vérkeringés is javul, ezáltal felgyorsul az anyagcsere. Pont ezek miatt van nagy szerepe a szervezet méregtelenítésében. A jótékony hatások sorolása még koránt sem ért véget. A vibrációs trénerrel végzett edzés olyasmire is alkalmas, aminek eltüntetését sokan lehetelennek tartják.

Nyilván a gyűlölt narancsbőrről van szó. A vibrációs tréner egyik imádott hatása a cellulitisz mértéklése, eltüntetése és kialakulásának megelőzése. Szóval kijelenthető – számos tapasztalat boznyítja -, hogy a vibrációs tréner nem csak a sportban, az alakformálásban, de a szépségápolásban és az egészség megőrzésében is használható eszköz.

A vibrációval formáló eszközöknek több típusa van, de az övek például csak a has, fenék és comb izmainak megdolgoztatására alkalmasak. Az igazán komplex és sokoldalú hatást kifejtő eszközök a valódi fintessgépek, melyekkel például edzőtermek vagy szépségszalonok kínálatában találkoznuk.

i