Ajándék Saucony vásárlási utalvány a FittSportnál!

A Saucony a futókért van. A futók inspirálják, adnak új ötleteket, hogy még jobbak legyenek. Az elsősorban futásra specializálódott amerikai márka 1898 óta írja büszke történetét. Számos híres győzelem öregbítette a Saucony hírnevét. Amennyiben 100.000.-Ft felett vásárol, mi megajándékozzuk Önt egy Saucony vásárlási utalvánnyal, melyet Saucony futócipőre és ruházatra használhat fel, hogy a sportolás komfortosabbá, hatékonyabbá váljék.

 Az ajándék Saucony vásárlási utalvány nemcsak a futás, de az egyéb sportok, valamint a hétköznapi mozgás támogatásaként is beválik.

A BOLYGÓ LEGJOBB FUTÓCIPŐJE - SAUCONY...

...hogy a futás még jobb legyen!

Ma a márka technológiai újításainak köszönhetően népszerűbb, mint valaha. Érezze át a futás igazi élményét egy kifejezetten az Ön lábállásának, súlyának, terepválasztásának megfelelő Saucony cipőben. A tökéletes cipő kiválasztásban szakértő eladók segítenek.

Miért is olyan fontos a kiváló, Saucony minőségű futócipő?

  • Fontos, hogy olyan futócipőt viseljünk, ami megfelelő méretű és illeszkedik az edzéseinkhez.
  • Számos tényező játszik szerepet a cipő kiválasztásánál, a cipő technikai tulajdonságain túl a futó fizikai jellemzői is döntőek.
  • Ezek az illető súlyát, járási mozdulatsorát, de akár a lábfej- és lábállásokat is magukban foglalhatják.

A Saucony-nál tudják, hogy Önnek milyen cipőre van szüksége, hogy a futás még élvezetesebb, a sérülések elkerülhetőek legyenek.

Amennyiben 100.000.-Ft felett vásárol, mi egy egyszeri vásárlásra beváltható, 20% kedvezményt biztosító Saucony kedvezménykuponnal ajándékozzuk meg Önt!

  • A kedvezmény kupon futócipő, és technikai ruházat vásárlásakor váltható be, az akciós kupon érvényességi ideje alatt, a megjelölt üzletben.
  • Minden kupon névre szóló, tehát csak annak tulajdonosa használhatja.

Amennyiben inkább sportos eleganciát nyújtó cipőt keres fitness-, súlyzós, nordic-walking edzésekre, kiránduláshoz, vagy egyszerűen utcai viseletre a Saucony választékában ilyet is talál, és a fellegekben szárnyalhat.

 

 

 

 

i