Akcióban a NordicTrack GXR 4.2 szobakerékpár

A NordicTrack egyedi, kényelmes fitneszgépe, a GXR 4.2 szobakerékpár most akciós áron, ingyenes kiszállítással és ajándék Mp3 lejátszóval rendelhető meg mindössze 169.000 forintos áron. Ha edzeni szeretnél, de szereted a kényelmet, ha hátfájással küszködsz, vagy egyszerűen csak szeretsz hátradőlni, ha módodban áll, akkor a NOrdicTranc GXR 4.2 szobabiciklit neked találták ki Egy hagyományos szobabicikli funkciói mellett számos hasznos extra lehetőséggel van ellátva az eszköz, mellette pedig egy magas, széles háttámlás ülőkével szerelték fel a hatékony, mégis roppant mód kényelmes "tekerés" érdekében.

Az eszköz nem csak kiváló funkciókkal és a kényelem magasfokú biztosításával áll a rendelkezésedre, hanem feltűnően jó megjelenésű, egyedi, dizájnos darab, amely nem kerüli el a vendégek figyelmét sem.  A GXR 4.2 kardiózásra is alkalmas amellett, hogy erősítő edzéseket kivitelezhetsz rajta.

Miért a szobabicikli?

Mert nagyon sok kalóriát elégethetsz  megfelelő használatával, növelheted az állóképességed, emellett a kardió edzésekkel a szív- és érrendszered egészségét, edzettségét is biztosíthatod, ami nagyon fontos az egészséged szempontjából. a kardiózás során felgyorsul az anyagcsere, jobban működnek a folyamatok,
fokozott a véráramlás, a méreganyagok is gyorsabban ürülnek, valamint a zsírégetés a maximumon van. Mindezt elérheted a szobakerékpárral, ráadásul úgy, hogy közben hátradőlsz egy kényelmes székben.

A NordicTrack GXR 4.2 szobakerékpár kiváló műszaki adatokkal bír. Lendkereke 9 kilogrammos, mely a kiegyensúlyozott járást biztosítja, elektronikusan szabályozható Crank Interial mágneses ellenállással szerelték fel. A gép memóriája 24 saját edzésprogramot tárol, a pulzusmérést a markolati pulzusmérő biztosítja, ezen kívül van lehetőség mellkasövi pulzusmérő csatlakoztatására is.

A mellkasövi mérő nem tartozék, külön, opcionálisan megrendelhető, de ajánlott eszköz. A mellkasövi pulzusmérő már EKG pontosságú adatokat mér, így az edzéseket teljes kontroll alatt lehet végezni, egyetlen pillanatra sem eshetsz ki a kardi pulzusból.

A szobakerékpár kijelzője nagyméretű, egyszerre több adat kijelzésére is képes, modern, kék háttérvilágítással ellátott LCD képernyő. Az eszköz maximális terhelhetősége 135 kilogramm, ezzel biztosítva van a nagy súlyfelesleggel küzdők számára is a kényelmes, ugyanakkor hatékony zsírégetés, fogyás. Maga a NordicTrack GXR 4.2 szobakerékpár méretei elég kompaktak ahhoz, hogy kisebb lakásokban se foglaljon túl sok helyet.

Szóval érdemes most megrendelni a NordicTrack GXR 4.2 szobakerékpárt, mert sokat spórol vele most és hosszú távon is. A minőség és funkciók biztosítottak, ahogy a kényelem is. Mi kell még egy jó kis edzéshez? A kedvenc zenéink. Ezt pedig az ajándék Mp3 lejátszó már meg is adja.
i