Az 5 leghatékonyabb gyakorlat!

Az 5 leghatékonyabb gyakorlat segítségével hetek alatt jobb formába hozhatod magad. Garantáljuk, hogy napi 30-45 perc egyszerű, otthon is elvégezhető edzéssel fizikálisan és mentálisan is jobb formába kerülsz.

No. 1: Séta
Miért győztes? Sétálhat bárhol, bármikor, akár futópadon, vagy a szabadban. Nem kell hozzá más, mint egy jó pár cipő.
Hogyan: Kezdőknek eleinte intenzív gyaloglás javasolt 10 percig. Fokozatosan legalább 30 perces időtartamot érjünk el. Megfelelő alapkondíció elérésekor emelhetjük a sebességet és a meredekséget. />
No. 2: Intervallum edzés
Miért győztes?: Az intervallum edzés növeli az állóképességet, több kalóriát éget, és segít a fogyásban.
Az alapötlet: Kezdeti mozgás a személyes komfort zónában, majd emelje fel a tempót egy-két percig, majd csökkentsük vissza 2-10 percig. Az edzés alatt 2-4 tempóemelés javasolt, attól függően, hogy milyen hosszú az edzés.


No. 3: Guggolás
Miért győztes?: Guggolás közben több nagyméretű izomcsoport dolgozik. - a négyfejű combizom, a nagy farizom és a vádli - ugyanabban az időben.
Hogyan: Álljunk vállszélességbe, és a hát mindvégig legyen egyenes. Hajlítsuk a térdet, mintha egy székre ülnénk le, a térdek nézzenek kifelé. Egyenes háttal emelkedjünk az alaphelyzetbe.

No. 4: Kitörés
Miért győztes: Mint a guggolásnál, a kitörések alatt is az összes a test alsó részében lévő izom dolgozik.  
Hogyan: Lépj egy nagyot előre, miközben a gerinc egyenes marad. Az elöl lévő térdeddel süllyedj körülbelül 90 fokos szögig. Eközben a hátul lévő térdeddel közelíts a padló felé, de ne hagyjuk, hogy érintse a padlót.


No. 5: fekvőtámasz
Miért győztes?: A fekvőtámaszozás erősíti a mell, váll, tricepsz, és a hát izmokat.
Hogyan: Tegyük a kezünket valamivel szélesebben, mint a vállszélesség. Támaszkodjunk a tenyereken és a lábujjakon, majd egyenes háttal közelítsünk a padló felé. Majd emelkedjünk vissza az alaphelyzetbe.


Kellemes edzésk kíván a FittSport csapata! :)

i