Futópad, futógép

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
3 találat
Vector Fitness 650 futópad

Vector Fitness 650 futópad

VECTOR FITNESS futópad, futógép

 • Teherbírás: 180 kg
 • Motor teljesítmény: 4,0 LE (AC)
 • Sebesség: 0-22 km/h
 • Dőlésszög: 0-18 %
 • Futófelület: 60 cm x 162 cm
 • Garancia: 36 hónap
879 900 Ft
Előrendelhető
Ingyenes
kiszállítás
Ingyenes
összeszerelés
Vector Fitness 780 futópad

Vector Fitness 780 futópad

VECTOR FITNESS futópad, futógép

 • Teherbírás: 180 kg
 • Motor teljesítmény: 3,0 LE (AC)
 • Sebesség: 0-24 km/h
 • Dőlésszög: 0-15 %
 • Futófelület: 58 cm x 155 cm
 • Garancia: 36 hónap
1 199 900 Ft
Előrendelhető
Ingyenes
kiszállítás
Ingyenes
összeszerelés
Vector Fitness 790 futópad

Vector Fitness 790 futópad

VECTOR FITNESS futópad, futógép

 • Teherbírás: 190 kg
 • Motor teljesítmény: 5,0 LE (AC)
 • Sebesség: 0-24 km/h
 • Dőlésszög: 0-15 %
 • Futófelület: 59 cm x 158 cm
 • Garancia: 36 hónap
1 399 900 Ft
Kosárba
Ingyenes
kiszállítás
Ingyenes
összeszerelés

Futópad akció Magyarországon a legnagyobb választékban. Akciós futógép és motoros futópad a legjobb áron.

Futópad által edzett izomcsoportok
Futópad által
edzett izomcsoportok

 

A futás az egyik legintenzívebb és legtermészetesebb mozgásforma, ami szinte az összes izmot megmozgatja. Ha Ön szeret futni, de nem mindig van ideje, esetleg nem szeret hidegben, esőben kimozdulni, ideális lehetőség egy otthoni futógép vásárlása. Hazánkban egyedülálló módon áruházunkban folyamatos futópad akciók várják az otthoni edzés szerelmeseit. Több, mint 15 neves futógép gyártó közel 100 féle eladó futópad közül szakértőink segítségével választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb gépet. Mintha egy futópad outlet kínálatából válogathatna futópadot otthonra.

 

Weboldalunkon egész évben hatalmas futópad akciók várják! Segítünk, hogy fitt maradhasson, hiszen a mozgás felszabadít.

 

Érvek , amiért kell egy futópad otthonra

Rugózás

Az otthoni futópad futófelülete enyhe rugózásával jobban kíméli az ízületeket, mint ha betonon, vagy göröngyös felületen futna. Egy prémium kategóriás futógép esetében állítható a rezgéscsillapítás, így beállíthatja az Ön számára ideális keménységű futófelületet.

 

Mérhető adatok

A gépen történő edzések során sok olyan adat válik mérhetővé, ami egyébként nem az. Minden futópad alkalmas az eltelt idő, az elégetett kalóriák, a megtett távolság és többek között a pulzus mérésére. A futógépek egy olyan otthoni fitneszgép, melynek segítségével változatos edzésprogramokat állíthat össze és valósíthat meg.

 

Speciális funkciók

Egy prémium futópadon állítható a sebesség és a dőlésszög. Számos otthoni futópad memóriája előre programozott, így változatos túrákat tartalmaz, sőt akár versenyezhet is virtuális ellenfelekkel. Még a profi futók is alkalmazzák a futógépen történő futást erőnlétük, gyorsaságuk növelésére, otthoni kondigép edzésként, amelyeken akár 20-24 km/h sebesség is elérhetővé válik.

 

Szórakozás

Első osztályú futópad használata esetén a beépített LCD TV, illetve kitűnő minőségű sztereó hangszórók gondoskodnak az Ön szórakoztatásáról mozgás közben. Így nem válik unalmassá a sportolással töltött idő. 

 

Mire figyeljünk futópad vásárlás után?

 • Szerezzünk be a sportoláshoz egy kényelmes futócipőt.

 • Figyeljünk a mozgás közbeni folyadékpótlásra.

 • Figyeljünk a helyes testtartásra a futógép használata során..

 • A futópad maximális teherbírását nem szabad túllépni.

 • A fokozatosság elve itt is fontos, a gépen lassú tempóval indítsuk az edzést, majd a sebességet csökkentve álljunk meg.

 

Nagy futópad akció - szakértőink segítenek Önnek a választásban!

Minden futógép házhoz szállítása díjmentes.

 

A futópad előnyei és hátrányai

futópad hatása, futópad álltal edzett izomcsoportok

Az otthoni futópadon való futás előnye a szabadban való edzéssel szemben, hogy könnyebben tartható az egyenletes tempó, a beépített rezgéscsillapítónak köszönhetően kíméli az ízületeket, valamint segítségével kedvezőtlen időjárási körülmények esetén is futhatunk, illetve akkor is, ha nincs a környezetünkben erre alkalmas terep. Hátránya, hogy a futó végig ugyanazt a környezetet látja mozgás közben, így nő a monotonitás, valamint nincs ellenszél, amely hűtené a sportolót, ezérta gépi edzéseknél fokozottan oda kell figyelni a folyadékpótlásra.

 

A legfontosabb különbség a padon és a terepen való futás között, hogy előbbi esetben a futó nem előre tolja magát, hanem inkább felfelé irányuló mozgást végez, emiatt a futópadon elért sebességet vagy időeredményt a futó később, terepen nem biztos, hogy azonnal el tudja érni.

 

A futópados edzés hatásai

A padon végzett edzés a terepen való futáshoz hasonlóan kiválóan alkalmas a zsírégetésre, az állóképesség növelésére, a szív és érrendszer, valamint a tüdő erősítésére, továbbá az izmok szálkásítására is. Ennek alapján kimondható, hogy az egész testet megmozgatja és támogatja a mindennapi sportolás lehetőségét.

 

A futópadok típusai

A futópad valójában egy cardiogép, amelynek két fő típusa van, a mechanikus és az elektromos. Ezek mellett természetesen léteznek kifejezetten edzőtermi használatra tervezett ipari futópadok is. 

 

•    Mechanikus futópad

A mechanikus vagy mágnesfékes padok szalagját a futó lábmunkája hajtja. Előnyük, hogy jóval alacsonyabb áron hozzáférhetőek, mint az elektromos eszközök, könnyebbek és összecsukható futópadok, aminek köszönhetően kis helyen is tárolhatóak. Hátrányuk többek között, hogy nehezebb rajtuk az egyenletes tempó megtartása, illetve a futót a szalag állandó mozgása híján nem motiválja semmi arra, hogy ne lassítson vagy álljon meg a tervezett idő előtt.

 

•    Elektromos futópad

Az elektromos gépek szalagját motor hajtja. Ezek az eszközök magasabb árfekvésűek és nehezebbek, mint a mágnesfékes társaik. Az elektromos futópadoknak két fő típusa a mechanikus, illetve az elektromos dőlésszöggel rendelkező gépek.

 

Előbbiek az alap készülékek közé tartoznak és általában kevesebb funkcióval, kisebb motorral, valamint kisebb teherbírással rendelkeznek. A dőlésszögük állítható, általában 1-3 fokozat áll rendelkezésre, azonban egy ilyen, olcsó futópad használatakor csak manuálisan vehetjük igénybe ezt a funkciót, vagyis az edzés előtt, vagy a futást megszakítva, a pad megemelésével változtathatunk a meredekségen.

Ez a változat azok számára ideális választás, akik kisebb költségből szeretnék megoldani az otthoni futópad használatot, emellett inkább sík terepen szeretnek futni. Ezek a futópadok a sportolást követően szintén összecsukhatók, ezért kis helyen tárolhatjuk őket. Kijelzőjükön modelltől függően ellenőrizhetjük az aktuális sebességet, a pulzust, a megtett kilométereket, az eltelt időt és az elégetett kalóriát.

 

A legkorszerűbb készülékek az elektromos dőlésszöggel rendelkező padok. Ezeknél a típusoknál a dőlésszög állító motort a futópad alapjához csatlakoztatják. A használatot követően ezek is felhajthatóak, ám tárolásuk ennek ellenére nagyobb helyigényű. Azok számára ajánljuk, akik rendszeresen és nagyobb távolságokat futnak. Az elektromos dőlésszögű modelleken belül is több árkategória létezik. A felső kategóriás gépek számtalan funkcionális és kényelmi extrával vannak felszerelve, mint például MP3-lejátszóval vagy televízióval. Ennek köszönhetően a sportoló, a monotónia csökkentése céljából zenét hallgathat vagy akár filmet is nézhet futás közben.

Ezek az otthoni fitneszgépek teherbírás szempontjából is megbízhatóbbak, egy ilyen futópad 120 kg, 130 kg, vagy akár 150 kg terhelést is hatékonyan kezel.

 

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
149 000 - 2 490 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Sebesség
Dőlésszög
Garancia
i