Horizon Fitness futópad

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Horizon Fitness futópad, futópadok - kedvező ár, akció a Fittsporton

A Horizon fitness futópad segítségével az egyik legtermészetesebb mozgást tudjuk otthonunkban gyakorolni. A futás az összes izmot megfelelő módon mozgatja át a legintenzívebb módon. Ha Ön nem szeretne edzőteremre költeni, akkor napi mozgásának aktív fitness gépe, a Horizon fitness futópad.

A Horizon fitness futópadok használatával a futás és gyorsgyaloglás maga az élmény. Segítségével futhat hegynek fel, vagy akár sík terepen, ez csak az Ön választásától függ. A Horizon fitness futópadok prémium gépei fejlett rezgéscsillapítással rendelkeznek, ami hatékony módon védi ízületeinket. Futás közben egyszerűen nyomon követhetjük a megtett távot, eltelt időt és az elégetett kalóriák számát.

A Horizon fitness futópad vásárlása előtt a következő szempontokat vegyük figyelembe:

  • motorja 1,5 LE-nél ne legyen kisebb
  • megfelelő méretű futófelülettel rendelkezzen
  • kisebb lakás esetén összecsukható legyen
  • milyen extra funkciókkal rendelkezik


A Horizon Fitness futópadok jellemzője a minőség és megbízhatóság kettőse. Elnyűhetetlen szerkezet, csendes motor és modern külső. A Horizon Fitness futópad garanciája 2 év. Horizon Fitness futópad akció, ár és vásárlás olcsón egész évben weboldalunkon. Kérdése esetén keresse kollégánkat . A Horizon futópad házhozszállítása díjmentes.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i