Schwinn futópadok

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
Schwinn 510 T futópad

Schwinn 510 T futópad

SCHWINN futópad, futógép

  • Teherbírás: 125 kg
  • Motor teljesítmény: 2,6 LE
  • Sebesség: 0-16 km/h
  • Dőlésszög: 0-10 %
  • Futófelület: 51 cm x 140 cm
  • Garancia: 36 hónap
499 900 Ft
Előrendelhető
Ingyenes
kiszállítás

Schwinn futópad, Schwinn futópadok - kedvező árak, folyamatos akciók

Ha fiatalos, modern külsővel és kiváló műszaki értékekkel rendelkező futópadot keres, akkor a Schwinn kiváló választás. Egy Schwinn futógép esetében garantált az erős motor, a nagy méretű, kiválóan tompított futófelület és a felhasználóbarát kezelőfelület. Itt az idő, hogy kiváló formába kerüljön. A futópad a legklasszikusabb kardió berendezések egyike, a rajta végzett mozgás pedig a leghatékonmyabb. Schwinn futópadját bármilyen időjárási körülmények között használhatja, így nem lehet kifogás az edzés elhalasztására a rossz időjárás, vagy a korai sötétedés. A Schwinn futógép típusok között eltérő motor teljesítményű, méretű futópadok közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. A futás az összes izmot megfelelő módon mozgatja át a legintenzívebb módon. Ha Ön nem szeretne edzőteremre költeni, akkor napi mozgásának aktív fitness gépe, a Schwinn futópad.

A Schwinn futópaddal a futás és gyorsgyaloglás maga az élmény. Segítségével futhat hegynek fel, vagy akár sík terepen, ez csak az Ön választásától függ. A Schwinn futópadok prémium gépei fejlett rezgéscsillapítással rendelkeznek, ami hatékony módon védi ízületeinket. Futás közben egyszerűen nyomon követhetjük a megtett távot, eltelt időt, pulzusértékünket és az elégetett kalóriák számát.

A Schwinn futópadok jellemzője a minőség és megbízhatóság kettőse. Elnyűhetetlen szerkezet, csendes motor és modern külső. A Schwinn futópadokra 2 év általános garancia vonatkozik. Schwinn futópad akció, ár és vásárlás olcsón egész évben weboldalunkon. Kérdése esetén keresse kollégánkat. A Schwinn futópad házhozszállítása díjmentes.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
179 000 - 2 490 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Sebesség
Dőlésszög
Garancia
i