Garmin vivofit jr. 2 Disney Princess Lila aktivitásmérő

Kifutott termék, nem értékesítjük!

GARMIN fitnesz pulzusmérő óra

 • 365 nap elemes üzemidő
 • Kalandos Disney alkalmazás 
 • Lépésszámláló / Alvásfigyelő
 • Okos motíváló funkciók
 • Teljesen vízálló
Általános adatok
Tetszik? Oszd meg! FB PT
Összehasonlítom
Kérdése van? Segítünk:

Garmin vivofit jr. 2 Disney Princess Lila aktivitásmérő leírás

Garmin vivofit jr. 2 Disney Princess Lila aktivitásmérő

A Garmin vivofit jr. 2 Disney Princess Lila aktivitásmérő egy jól átgondolt, teljes értékű fitneszkövető gyerekeknek. A Garmin Vivofit jr. 2 a neves gyártó második generációs fitneszkövetője, amelynek a legfontosabb célja hogy a gyerekeket aktivitásra ösztönözze. Csakúgy, mint a Garmin felnőtteknek szánt aktivitásmérői (Vivofit vagy a Vivosport), ez is tudja az olyan alap funkciókat, mint a lépések számolása és az alvás figyelése. Ezeknek a funkcióknak a megközelítése egy kicsit másképpen történik a rövidebb figyelemidővel rendelkező gyermekek esetében. A Garmin célja, hogy élménnyel viseljék, és ezt számos módon meg is valósítja. A gyerekek valódi jutalomért virtuális érméket szerezhetnek, vagy előrehaladhatnak egy alkalmazásalapú játékban a napi tevékenységi célok elérésével. De ez nem csak a szórakoztatásról szól. A Garmin azt szeretné, ha a szülők hasznot húznának abból, ha meggyőzik kicsinyeiket, hogy viseljék a vivofit jr 2-t. Így lehetősége lesz arra, hogy emlékeztetőt állítson be a fogmosásra lefekvés előtt, vagy ne felejtse el elvégezni a heti házimunkát.

Mindenütt körbevesz a varázslat a Disney hercegnős vívofit jr. 2-vel. Ez az úszásnál is viselhető tevékenységkövető kellően ellenálló, hogy kibírja a játék közben fellépő hatásokat is. Akár 1 éves elemes üzemideje pedig biztosítja, hogy ne kelljen megszakítani a szórakozást töltésre várva. A szülők a saját telefonjukról kezelhetik a házimunkákért járó jutalmakat, majd ebben az alkalmazásban a gyerekek nyomon követhetik a Disney hercegnők kalandjait.

A Garmin vivofit jr. 2 legfontosabb tulajdonságai:

 • Gyermekeknek tervezve, kifejezetten ellenálló, személyre szabható, színes kijelzővel és akár egy év elemes üzemidővel (nincs szükség töltésre).
 • Szinkronizáció az ingyenes mobilos alkalmazással, mellyel felügyelhető a házimunka, valamint előre meghatározhatók értesítések.
 • Mozgásra ösztönzi a gyerekeket egy olyan varázslatos, Disney kalandban, melyben találkozhatnak Ariel, Belle, Jázmin, Mulan vagy akár Aranyhaj hercegnőkkel.
 • Számolja a megtett lépéseket, figyeli az alvást és napi 60 perces tevékenységeket javasol.
 • Kényelmes viselet, könnyen állítható óraszíj.
 • Figyelem! A készülék kezelőfelülete és a történetek magyar nyelven NEM érhetők el!
 • Huawei és Honor okostzelefonnal NEM szinkronizálható.

 

Stílusos és ellenálló
Az ellenálló vívofit jr. 2 személyre szabható, színes kijelzővel és kényelmes pánttal érkezik. Gyermeke büszkén viselheti a Minnie Egeres pántot játék, sportolás, fürdés vagy akár alvás közben is. A felhasználó által cserélhető elemek akár egy éven át is bírják, nincs szükség töltögetni.

Jusson előrébb a hercegnős Disney kalandban
Ha elérik az ajánlott napi 60 perces aktív tevékenységet, a gyerekek a telefonos alkalmazáson belül kamatoztathatják a megszerzett pontokat, így ösztönözve őket jobb teljesítményre. Segítségükkel a kis karakter Ariel, Belle, Jázmin, Mulan és Aranyhaj társaságában halad előre kalandja során. Együtt segítenek Aranyhajnak Flynn Rider megszöktetésében, mentik meg az Uralkodót Mulannal vagy fedezhetik fel Jázminnal a Csodák Barlandját.

A szülői személyi asszisztens
A szülők az ingyenes alkalmazással kezelhetik a vívofit jr. 2 tevékenységkövetőt. Az alkalmazáson belülről több gyerek profilját is hozzáadhatják, így mindegyik gyerek lépései, alvási görbéje, tevékenységei láthatók, valamint kezelhetők a házimunka kihívásai. Ezek az adatok a mobiltelefonnal szinkronizálhatók3. Az egész család kihívható napi lépésszám-versenyre, feladatok oszthatók ki és virtuális érmeket adhat az elvégzett házimunkáért is. Ezek az érmek később előre kitalált dolgokra cserélhetők be. Mindezt telefonjáról kezelheti.

Érmek, emlékeztetők és felelősségek
A gyerekek látni fogják, mennyire szórakoztató a házimunka, ha azért jutalmat is kapnak. A vívofit jr. 2-vel a szülők kioszthatják a házimunkát, melyekre emlékeztetőt is állíthatnak be, amik aztán a gyermekek óráján jelennek meg. Ezeket heti vagy akár napi ismétlésre is meg lehet adni - ez tökéletes azon gyermekeknek, akiknek néha emlékeztető kell. Azon fiataloknak, akik szeretik elhúzni az időt, a szülő beállíthat a vívofit jr. 2-re emlékeztetőket, hogy például fejezzék be a házi feladatukat, mossák meg a fogukat vagy egyéb emlékeztetőket. Az emlékeztető egy ikonnal jelenik meg, ami mutatja, mit is kell csinálniuk. Ha a gyermek elindítja az időzítőt, látni fogja, mennyi idő is maradt hátra a feladatból.

Baráti lépésszám-kihívások
Baráti mérkőzéseket indíthat a játszótéren. A Toe-to-Toe™ lépésszám-kihívásokkal a gyerekek egymást hívhatják ki, egyik készüléket a másikkal szinkronizálva. Ha ezt elindítják, látni fogják adott idő alatt a megtett lépéseiket, melyben az nyer, aki többet teljesített. Akár a saját, korábbi teljesítményeiket is felülmúlhatják minden alkalommal! Töltse le a Connect IQ™ alkalmazást és hívja ki gyermekét egy lépésszám-versenyre.


Technikai adatok:

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 130-175 mm
Kijelző méret: 11 x 11 mm
Kijelző típus: 8 színű MIP
Súly: 17,5 g
Akkumulátor/működési idő: CR1632 / akár 1 év
Vízállóság: 5ATM
GPS vevő típusa: Nincs
Beépített memória/memóriakártya: 4 hét tevékenység
Felbontás: 88 x 88 képpont
Vezeték nélküli technológiák: Bluetooth
Karóra funkciók: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Lépésszámlálás, mozgásra figyelmeztetés: Igen


Garmin vivofit jr. 2 Disney Princess Lila aktivitásmérő tulajdonságok

TulajdonságÉrték
Cikkszám010-01909-15
GyártóGarmin
Típusvivofit jr. 2
SzínDisney Princess Lila
Garancia12 hónap


Garmin vivofit jr. 2 Disney Princess Lila aktivitásmérő vélemények étékelések

Még nincs vélemény, legyen Ön az első!
Kérjük értékelje a terméket:
Ön neve:
Ön email címe:
Értékelés:


Ajánló

Garmin vivofit jr. 2 Disney Princess Lila aktivitásmérő termékhez hasonló termékek

i