Hammer szobabicikli - szobakerékpár

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Hammer szobakerékpár - szobabicikli akció és kedvező ár.

A Hammer szobakerékpár már több évtizede az otthoni sportolás egyik legkedveltebb formája. Hammer szobabicikli használatával állóképességünket növelhetjük és testünk zsírarányát csökkenthetjük. A szobakerékpározás nem csak a láb izmait edzi, hanem jó hatással van a keringési rendszerre is, ezért alkalmazzák idősebb embereknél rehabilitációs célokra is. Rendszeres használata során nő az állóképesség, az edzettség és jó közérzetünk lesz.

A Hammer szobakerékpár használata ugyanolyan hatékony, mint a szabadban történő klasszikus kerékpározás. Annyi különbséggel, hogy itt mindent adatot, már kerékpározás közben megkapunk. A nehézségi szintek egyedileg szabályozhatóak és kerékpározhatunk sík vagy hegyi terep viszonyok közt.

A Hammer szobabicikli kitűnő választás lehet mindazoknak, akik szeretnék tesztelni kondíciójukat, vagy szeretnék többször megismételni ugyanazt a gyakorlatot. A kezelőszervek elektronikus úton irányíthatóak, így a beállítás zökkenőmentes és felhasználóbarát. A felhasználó tekerési teljesítménye a csúcsmodellek esetén Watt-ban kerül meghatározásra, így alkalmazása terápiás területen is lehetséges (EN957-1/5).

Hammer szobakerékpár akció, ár és kedvező vásárlás olcsón most a Fittsporton. Legyen fitt velünk
A Hammer szobakerékpár házhoz-szállítása díjmentes. Ha kérdése van a Hammer szobakerékpár típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
26 000 - 1 700 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Kivitel
Terhelésállítás
Garancia
i