Motive Fitness szobakerékpár

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Motive Fitness szobakerékpár - szobabicikli akció és kedvező ár.

A Motive Fitness szobakerékpár minőségi edzésélményt biztosít elérhető áron. Az otthini kategóriás "home series" Motive Fitness kerékpárok ideálisak hobbi és haladó szintű sportolóknak. Kedvező áruk, kiváló minőségük, és egyszerű kezelhetőségük miatt az egyik legkeresettebb típusok kategóriájukban. Motive Fitness szobabicikli használatával állóképességünket növelhetjük és testünk zsírarányát csökkenthetjük. A szobakerékpározás nem csak a láb izmait edzi, hanem jó hatással van a keringési rendszerre is, ezért alkalmazzák idősebb embereknél rehabilitációs célokra is. Rendszeres használata során nő az állóképesség, az edzettség és jó közérzetünk lesz.

A Motive Fitness szobakerékpár használata ugyanolyan hatékony, mint a szabadban történő klasszikus kerékpározás. Annyi különbséggel, hogy itt mindent adatot, már kerékpározás közben megkapunk. A nehézségi szintek egyedileg szabályozhatóak és kerékpározhatunk sík vagy hegyi terep viszonyok közt.

A programvezérelt Motive Fitness szobabicikli kitűnő edzésprogramjai ideálisak lehetnek mindazoknak, akik szeretnék tesztelni kondíciójukat, vagy szeretnék többször megismételni ugyanazt a gyakorlatot. A kezelőszervek elektronikus úton irányíthatóak, így a beállítás zökkenőmentes és felhasználóbarát. A felhasználó tekerési teljesítménye a csúcsmodellek esetén Watt-ban kerül meghatározásra, így alkalmazása terápiás területen is lehetséges (EN957-1/5).

Motive Fitness szobakerékpár akció, ár és kedvező vásárlás olcsón most a Fittsporton. Legyen fitt velünk
A Motive Fitness szobakerékpár házhoz-szállítása díjmentes. Ha kérdése van a Motive szobakerékpár típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
20 000 - 1 050 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Kivitel
Terhelésállítás
Garancia
i