Multipower állóképesség javító

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Multipower állóképesség javítók - válaszd a legjobbat

Annak érdekében, hogy hosszú távú örömöt lelj és sikereket érj el az állóképességi sportokban, a táplálkozásnak és az edzésnek összhangban kell lennie. Bármi is a célod, ha az edzésterved, edzésprogramod és a táplálkozási szokásod nem illik össze, legfeljebb rövid távú sikereket fogsz tudni elérni. A csúcsteljesítmény kulcsa a kiegyensúlyozott életstílus és táplálkozás helyes aránya. A személyre szabott edzésterv mellett a táplálkozásnak elengedhetetlen szerepe van a kitűzött sikerek elérésében. Az edzések fizikai intenzitása szükségessé teszi a változatos alapétkezést, különösen a sporttáplálékokat illetően.
Állóképességi sportokat űző sportolóknak a leghatékonyabb energiaellátói a krumpli, rizs, tészták. Hogy miért? Mert az atléták minden egyes edzésórában 400 és 700 kcal között égetnek el, leginkább szénhidrátokon keresztül, amelyek az izmokban raktározódnak, glükogének formájában.
Annak érdekében, hogy optimálisan el tudjuk látni testünket és megelőzzünk bárminemű teljesítményveszteséget, az energiaellátásnak egyensúlyban kell lennie.
50-60% szénhidrátok 20-30% növényi zsírokkb. 20% fehérje az optimális arány. Emellett a rendszeres folyadék bevitel kb. 150-200ml, négyszer óránként edzés alatt, ami felturbózza az anyagcserét és, ezáltal megnöveli a teljesítményszintet. Még edzésszüneti napokon is a napi 2 liter folyadék bevitele ajánlott.
A MULTIPOWER Állóképesség javító termékei ideális kiegészítői az alapétkezésnek, hogy megfelelően támogassák a testet edzés előtt, alatt és után.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i