Multipower

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Multipower táplálékkiegészítők - Válaszd a legjobbat

A Multipower Európa elsőszámú sporttáplálék gyártója, melyet 1985-ös alapítása óta nagymértékben fejlesztenek, piacvezetőként a termékfejlesztésben és az innovációk terén. A Multipower jelenleg minden európai országban képviselteti magát az Atlantic Csoporton keresztül, mely Európa egyik legnagyobb márka-disztribúciós cége.
A Multipower díjnyertes termékeit a németországi Olimpiai Központtal- Rhein Rhur-ban- karöltve folyamatosan fejlesztenek szorosan együttműködve több világklasszis atlétával. Az összes termék a megfelelő DIN ISO 9001:2000 tanúsítványon és HACCP rendszeren keresztül lett gyártva. Minden alapanyag neves, megbízható beszállítóktól származik, akik ugyanúgy kitartanak a magas minőség mellett. Mivel a prohormonok vagy doppingszerek illegálisak a németországi gyártóknak is, ezért rendszeresen és szigorúan ellenőrzött környezetben a termékek beszennyezése lehetetlen. A Multipower termékek doppingszer-mentesek és nem tartalmaznak semmilyen illegális alapanyagot, ezért elit atléták is nyugodt szívvel használhatják. A termékeket rendszeresen ellenőrzik és dokumentálják a Kölni Sportegyetemen. (Sport University of Cologne).
Referenciaként büszkék vagyunk, hogy támogathatjuk világbajnok sportolók széles skáláját. Ezek között vannak erőemelők, sprinterek, triatlonosok, de megemlíthetjük akár a Wolverhampton Wanderers Football csapatot, a Sheffield United Football csapatot vagy Európa top profi kerékpár csapatát a Milram Csapatot is!

A Multipower hivatalos együttműködő partnere a németországi Olimpiai Központnak, Rhein-Rhurban. Táplálkozási szakértők felfedezték, hogy az Olimpikonok sikerei nem csak az edzések intenzitásától függ, hanem a regeneráción és a megfelelő táplálkozáson is. A Multipower úgy gondolta, hogy egyéni edzéscélokat és követelményeket támogat az Olimpiai Központban, ami az edzésre, orvosi- és diagnosztikai területekre, edzés specifikus tápanyagokra, pszichológiára és karriertervezésre összpontosul.

A sporttáplálékok vagy hétköznapi nevükön - táplálékkiegészítők -rendkívül fontos eszközök a maximális sportteljesítmény elérésében. A Multipower termékpalettán megtalálhatók az egy adagos, azonnal fogyasztható termékek is, melyek a prémium minőséget és kényelmet helyezik előtérbe. A szortimentenjelen vannak még az energiát biztosító termékek, vitaminok, különböző sportitalok, fehérjék, tömegnövelők, melyek beleillenek minden edzéstervbe vagy versenyzői célkitűzéshez.
A MULTIPOWER feladata és sikere, hogy elérd céljaidat bármilyen sportot is űzöl! Hiszünk abban, hogy segítségünkkel ráébredsz: - MEG TUDOD CSINÁLNI - , és ehhez megadjuk a megfelelő támogatást! A Multipower sok elit atlétával működik együtt, akik időről-időre bizonyítják, hogy az edzés és a táplálkozás csak szorosan együtt képesek kihozni a csúcsteljesítményt. A Multipower sporttáplálékok széles skáláját alkotta meg valódi embereknek, hogy valódi sikereket érjenek el!

Szűrők
Mehet
i