Multipower fehérje

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Multipower fehérje - a legmodernebb technológiával


A fehérjék az alapvető tápanyagok közé tartoznak, az aminosavak az építőköveik. A Multipower fehérjék a legoptimálisabb összetételben tartalmaznak fehérjéket, és aminósavakat. A kiváló minőségű Multipower fehérjekoncentrátumok alacsony mennyiségű szénhidrátot, és zsírt tartalmaznak, ezért izomépítéshez, és fogyókúrához is tökéletesen alkalmasak. Élettani funkciók sokasága jellemző a fehérjékre, melyek fontosak a fizikai hatékonyság és egészség szempontjából.
Fehérjék képezik az alapját az izomszerkezetnek, kötőszöveteknek, bőrnek, hajnak és körmöknek és energiaforrásként szolgálnak fizikai stressz állapot alatt. Mivel a test nem képes elraktározni a fehérjét, ezért a folyamatos fehérjebevitel fontos és ajánlott.
A fehérjék nem csak állati termékekből származnak, mint hús, hal és tejtermékek, hanem növényi termékekből is, mint hüvelyesek és szójatermékek. A Multipower fehérje termékei gyors és hatékony alternatív energiaforrást biztosítanak, mint alapvető tápanyagok. 
A kemény, súlyokkal való edzés segít az izomzatnak több izomtömeget építeni. Annak érdekében, hogy az izomzat képes legyen beindítani az izomtömeg építését, szükség van plusz fehérjebevitelre. Napközben testsúly kg-onként 2g fehérjére van szüksége a testünknek. Különösen az edzés utáni első két órában javasolt a fehérjebevitel. Ez a szakasz rendkívül fontos, mivel az izom ebben a szakaszban képes a legnagyobb mennyiségben felszívni a fehérjét. A Multipower fehérje termékek építőelemként szolgálnak az izomszerkezet számára, nem csak a sejtnövekedésért (izomvastagság növekedés), hanem az edzés során károsodott izomrostok regenerálása miatt is fontosak.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i