Multipower zsírégető

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Multipower zsírégető - válaszd a legjobbat

A Multipower zsírégetők kifejezetten sportoláshoz lettek fejlesztve. Használatukkal a zsírégetés folyamata gyorsul, de egyéb pozitív hatásuk is van. A Multipower zsírégetők a legmodernebb technológiával készülnek, a legmagasabb minőségbiztosítás betartásával. A Multipower zsírégető készítmények úgy fogyasztanak, hogy nem károsítják az egészségét. 
A testsúlycsökkentés során a táplálék L-Karnitinnel történő kiegészítése mellett feltétlenül szükséges a bevitt energia redukálása és a testgyakorlatok végzése is. A tornázás ilyenkor azért különösen fontos, mert a vázizomzat kiemelkedően nagy mennyiségű energiát használ fel fizikai erőkifejtés alkalmával. A zsírok elégetéséből származó energia az izmok energiaellátásában különösen fontos szerepet játszik.
Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy az L-Karnitin adagolása sportolás során késlelteti a kimerültség fellépését, optimalizálja a teljesítőképességet vagy gyorsítja a szervezet regenerálódását. Az L-Karnitin ezen és további hatásai nemcsak a versenysportolókra érvényesek, hanem azokra is, akik a sportot kedvtelésből űzik.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i