Multipower aminósav

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Multipower aminosav - válaszd a legjobbat


Alapvető fontosságú (esszenciális) aminosavaknak nevezzük azokat az aminosavakat, amelyeket az emberi vagy állati szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani.
Az emberi szervezet számára 9 aminosav esszenciális: metionin, treonin, lizin, izoleucin, valin, leucin, fenil-alanin, triptofán, hisztidin. Az aminosavak a fehérjék építőelemei. A Multipower aminosavak elsődleges funkciója, hogy építse, ill. újraépítse az izomszöveteket.

BCAA-k (Branched Chained Amino Acids) - Elágazott láncú aminosavak. Az elfogyasztott fehérje a gyomorban és a belekben bomlik szét aminosavakká. Háromfajta BCAA létezik: leucine, isoleucine és valine. Mindegyiknek számos előnye van a biológiai folyamatoknál. Más aminosavakkal szemben a BCAA-k az izmokban bomlanak fel és anabolikus/anti-katabolikus hatásuk van.

Glutamin
A glutamin a legbőségesebb aminosav, mely az emberi izomzatban megtalálható és leginkább megtalálható táplálék kiegészítőkben gyorsan oldódó por formájában mivel a test természetes glutamin raktárai kiürülnek egy anaerob edzés alatt. A glutamint az edzések eredményeként kialakult savasodás ellensúlyozására használja a test.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
0 - 0 Ft
Márkák
i