U.N.O. Fitness szobakerékpár

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

U.N.O. Fitness Szobakerékpár - szobabicikli akciós áron a Fittsport Áruházban.

Az U.N.O. Fitness szobakerékpárok között kiváló minőségű, modern külsejű és kedvező árú ülő-, és háttámlás kerékpár modellek találhatóak. Nagy tudásuk és terhelhetőségük a legintenzívebb otthoni, és akár edzőtermi használatra is alkalmassá teszi az UNO Fitness kerékpárokat. A hatékony és biztonságos edzést a motoros terhelésállítás, az edzésprogramok, és a pulzusmérési lehetőségek biztosítják. Az UNO szobakerékpárokon a széles határok között állítható ülésnek, kormánynak köszönhetően a kényelmes edzéspozíció egyszerűen beállítható. 

Az U.N.O. Fitness szobabicikli rendszeres használatával javul az edzettségünk és közérzetünkre is jótékony hatással van. Az UNO szobakerékpárokat célorientált edzésekre tervezték. Kijelzik az Ön teljesítményszintjét és számos más információt (sebesség, fordulatszám, távolság, elégetett kalóriák) is megosztanak Önnel. A legjobb választás, ha tesztelni szeretné fittségét, kondícióját vagy ugyanazon feladatot szeretné többször ellenőrzött módon megoldani. Az elégetett kalóriák mérésére is lehetősége van, így minden edzést követően tudhatja, hogy programja mennyire volt hatékony.

Az UNO szobabiciklik közt elérhető a háttámlás szobakerékpár is, így Ön még nagyobb kényelemben és stabil testpozícióban végezheti el feladatait. Kedvező UNO Fitness szobakerékpár ár és akció a Fittsport ajánlásával. Vásárlás olcsón, hogy Ön még fittebb legyen. Az UNO Fitness szobakerékpárok házhozszállítása díjmentes. Kérdése esetén keresse kollégánkat.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
26 000 - 1 600 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Kivitel
Terhelésállítás
Garancia
i