A Norditrack cég és megbízható sporteszközei

A Norditrack cég már harminc éve létező és a sport világában jelen lévő társaság melyet 1975-ben alapított Edward Pauls, PSI NordicTrack Részvénytársaságként Chaska-ban (Minnesota). A cég nagy fejlődésen és átalakuláson ment keresztül, napjainkra a CML csoport leányvállalata lett. A NordiTrack sikerét 1980-ban hozta meg a sífutógépek kifejlesztése, melyekkel egy pillanat alatt berobbant a sporteszközök piacára. Nagy ismertségre és elismerésre tett szert. A cég agresszív reklámba kezdett, a televízióban, lapokban és plakátokon hirdette professzionális, új gépeit.

A reklámkampánynak meglett az eredménye, az USA-ban a sígépekkel eladási rekordot döntöttek. A NordiTrack elsősorban az otthoni gépek piacára kívánt berobbanni és forradalmasítani akarta az otthoni edzést. Nos, némileg sikerült is neki, hiszen egészen addig nem voltak ilyen jellegű sígépek az otthonra vásárolható eszközök között.

A NordiTrack egyedi filozófiája is hozzátett a sikerhez és a mindmáig töretlen népszerűséghez. A cég a világ vezető sporteszközgyártóinak élvonalában van, a nagyvállalat teljes mértékben elkötelezte magát az egészséges életmód mellett. A sporteszközeikkel reklámozni, megszerettetni és lehetővé tenni akarják a mozgásszegény életmódot élők körében a mozgás, a sport fontosságát.

Gépeikkel professzionális és könnyű megoldást kívánnak nyújtani az otthoni mozgáshoz, ezzel remélve egy egészségesebb társadalom kifejlődését. A cég gyakran szerepel különböző nagyobb hangvételű rendezvényeken, melyeken a mozgás fontosságát, a sport jótékony hatásait és az egészséges táplálkozás fontosságát emelik ki és népszerűsítik mindezt a lehető legnagyobb körben.

A cég folyamatosan dolgozott, fejlesztett, elemzett. 1997-re elkészült az új irányvonal, a Norditrack elliptikus trénere, mely a sígépnél sokkal hatékonyabb eszköz, a túlzott terheléstől mentes, de kiadós, teljes testet megmozgató edzések keresőinek tökéletesen alkalmas zsírégetésre, alakformálásra.

A testépítés egyre nagyobb térhódításán felbuzdulva a NordiTrack piacra dobta új gépeit, melyek már az izmok tömegnövelését és erőnövelését segítik. Speciális berendezéseket készítettek, kimondottan egy-egy izomcsoportra koncentrálva.

Ez az új fejlesztés haspadokat (AbWorks), és com- és csípőformáló eszközt (LegShaperPlus) jelentett. A NordiTrack nem áll meg, kifejlesztette a különleges futópadjait is, melyeke mind a mai napig fejleszt. Némely darab különleges extra funkciókkal segíti a kényelmes, élvezetes, de profi edzést.
i