Horizon Fitness evezőgép

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Horizon evezőgép, evezőpad akció és kedvező ár a Fittsporton.

A Horizon Fitness evezőgép segítségével hatékony módon tudjuk megmozgatni az összes izomcsoportot. Felhasználása erősíti izomzatunkat és a közérzetünkre is pozitív hatással van. A Horizon Fitness evezőgépek növelik a pulzus számot, aminek eredménye a hatékony kalória égetés.

A Horizon Fitness evezőpad növeli a test oxigénfelvevő képességét, edzi izmainkat a váll és a hát kritikus területein. A Horizon Fitness evezőgép használata térdízületi problémák és nagyfokú hasi elhízás esetén nem tanácsos.

A Horizon Fitness evezőgép működési elve egyszerű. Testünk súlyát egy görgőkön guruló párnázott ülés tartja, ami a gyakorlat végzése közben előre-hátra siklik. A feladat kivitelezéséhez erőteljes felsőtesti húzó illetve toló lábizomzati munkára van szükség.

A Horizon evezőgép egyenletes ellenállásáért a légellenállásos fékrendszer felel. Az edzés intenzitását a csapássebesség és az ellenállás kombinálásával változtathatjuk.  Oldalunkon Önt kedvező ár, akció várja 2 év Horizon evezőgép garanciával. Vásárlás olcsón a Fittsport segítségével.

A Horizon evezőgépeket díjmentesen szállítjuk házhoz az ország egész területén. 
Amennyiben a Horizon evezőgéppel kapcsolatos kérdése van, munkatársaink készséggel segítenek.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
78 000 - 430 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Hajtásmód
Garancia
i