Robust evezőgép

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
Robust Regatta evezőgép

Robust Regatta evezőgép

ROBUST evezőgép, evezőpad

  • Teherbírás: 100 kg
  • Fékrendszer: Mágneses
  • Terhelésállítás: Manuális
  • Lendkerék súly: 6 kg
  • Hajtásmód: Huzal
  • Garancia: 12 hónap
-20 000 Ft

kedvezmény
119 900 Ft
99 900 Ft
Kosárba
Ingyenes
kiszállítás
-17%
Raktáron

Robust evezőgép - evezőpad akciós áron olcsón a Fittsporton.

A Robust evezőgépek használata során különösen hatékony módját választjuk az edzésnek, ugyanis segítségével az összes izomcsoport egyszerűen átmozgatható. A Robust evezőpad megemeli a pulzusszámot aminek eredményeképpen nő a kalóriaégetés hatékonysága. Mint tudjuk, ez a sikeres fogyás egyik hozzávalója.

A Robust evezőgép használata megnöveli a test oxigénfelvevő képességét, amin keresztül izomzatunk erősödik a váll és a hát területén. A Robust evezőgépek használata nem javasolt abban az esetben, ha valaki ízületi problémákkal, vagy komoly hasi elhízásban szenved.

A Robust evezőgép minden esetben a következő módon működik: testsúlyunkat egy guruló ülés tartja meg, amely előre-hátra siklik a gyakorlat közben. A Robust evezőgépek használata közben erőteljes felsőtesti húzó illetve toló lábizomzati munkára van szükség. Az intenzitást a csapássebesség és ellenállás kombinálásával változtathatjuk.

A Robust evezőgép házhoz-szállítása díjmentes. Ha kérdése van a Robust evezőgép típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk. Kedvező ár és vásárlás olcsón egész évben a Fittsporton. Akció és számos kedvezmény segítségünkkel.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
27 000 - 660 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Hajtásmód
Garancia
i