Finnlo futópad

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
1 találat
Finnlo Alpine IV futópad

Finnlo Alpine IV futópad

FINNLO futópad, futógép

  • Teherbírás: 150 kg
  • Motor teljesítmény: 2,0 LE
  • Sebesség: 0-20 km/h
  • Dőlésszög: 0-12 %
  • Futófelület: 50 cm x 142 cm
  • Garancia: 36 hónap
964 990 Ft
Előrendelhető
Ingyenes
kiszállítás

Finnlo futópad, futópadok - kedvező árak, folyamatos akciók

A futópad a legklasszikusabb kardió berendezések egyike. Finnlo futópadját bármilyen időjárási körülmények között használhatja, így nem lehet kifogás az edzés elhalasztására. A Finnlo futópadok kiváló minőségükről, csendes működésükről, és prémium ízületkímélő megoldásaikról ismertek. A különböző Finnlo futógép típusok között eltérő motor teljesítményű, méretű futópadok közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. A futás az összes izmot megfelelő módon mozgatja át a legintenzívebb módon. Ha Ön nem szeretne edzőteremre költeni, akkor napi mozgásának aktív fitness gépe, a Finnlo futópad.

A Finnlo futópadok használatával a futás és gyorsgyaloglás maga az élmény. Segítségével futhat hegynek fel, vagy akár sík terepen, ez csak az Ön választásától függ. A Finnlo futópadok prémium gépei fejlett rezgéscsillapítással rendelkeznek, ami hatékony módon védi ízületeinket. Futás közben egyszerűen nyomon követhetjük a megtett távot, eltelt időt és az elégetett kalóriák számát.

A Finnlo futópadok jellemzője a minőség és megbízhatóság kettőse. Elnyűhetetlen szerkezet, csendes motor és modern külső. A Finnlo futópadokra vonatkozó garancia 2 év. Finnlo futópad akció, ár és vásárlás olcsón egész évben weboldalunkon. Kérdése esetén keresse kollégánkat . A Finnlo futópad házhozszállítása díjmentes.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
179 000 - 2 490 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Sebesség
Dőlésszög
Garancia
i