Concept Evezőgép: Légellenállással Működik

2017-02-03 13:18
2018-11-19 22:50
FittSport
Concept Evezőgép: Légellenállással Működik

Nem túlzás azt állítani, hogy a Concept 2 evezőgép a leghíresebb azok közül, melyek légellenállást használnak terhelésként. Ez a hírnév világszintű elismerést jelent, nem csak a sportolók körében, hanem a sportkedvelők, hobbisportolók között is.

A Concept 2 evezőgépek működése egyszerű, a forgó propeller folyamatosan változtatja az ellenállást az evezés sebességétől és erősségétől függően. Miért olyan hatékony edzésforma az, amit az evezőgépeket lehet végezni? Az evezés kardio mozgás, mivel jól megdolgoztatja, felélénkíti a kardiovaszkuláris rendszerünket.

Éppen ezért zsírégetésre például talán az egyik legalkalmasabb edzésforma, de erősítő edzéseket ugyanolyan hatékonysággal lehet végezni az evezőgépek segítségével, csupán más fokozaton kell végrehajtani ugyanazt az edzést. 

Mindent átmozgat a Concept Evezőgép


Az evezés főleg a széles hátizmot dolgoztatja meg a fő izomcsoportok közül, de a combfeszítő izom és a bicepsz is bőven kap terhelést, sőt, igazából az egész test beszáll a játékba, hiszen a mozgás, melyet evezés közben végzünk, nagyon komplex.

A Concept 2 D evezőgép egy olyan, speciális eszköz, amit használhatunk csak hobbisportolóként, fogyni vágyóként, de profi sportolóként is felkészülésre, erősítésre vagy az állóképességünk növelésére. Professzionális fitneszgép, mely tökéletes evezési élményt nyújt. Ülése kimondottan kényelmes és kialakítása teljesen ergonomikus.

Ez egy igen fontos tényező, főleg, ha hosszabb ideig szoktunk edzeni az adott eszközön. Mivel a gép sínje 136 centiméter hosszú, a különösen magas sportolók számára is kiválóan alkalmas az edzésre, megfelelő mozgástartományt tud biztosítani. Nem kell a kellemetlen hanghatásoktól sem tartani, mivel az ülés a csapágyas görgőknek köszönhetően nagyon halkan mozog a sínen.

A Concept 2 D evezőgép PM5 LCD kijelzővel van ellátva, amely számos hasznos információt mutat.

Melyek ezek?

A kijelző mutatja az időt, az elvégzett csapásszámot, az elégetett kalóriát, az aktuális pulzusszámot és diagramot. A gép nem csupán edzőtermek kínálatát gyarapíthatja. Könnyen mozgatható, nem foglal nagy helyet, ráadásul összecsukható kivitelben készült, így szállítása és tárolása is egyszerűen megoldható.

A Concept 2 D evezőgép mindössze 45 kg súlyú, hosszúsága 244 cm, szélessége pedig 61 cm. A nagy súlyfelesleggel küzdők számára is elérhető edzést biztosít, mivel 227 kg-os maximális súlyig használható.

A legjobb ajánlataink

-12%
Raktáron
Concept2 D evezőgép

Concept2 D evezőgép

489 900 Ft
429 900 Ft
Adatlap Kosárba
i