Izmos test, vékony csípő – erre vágysz?

2014-03-20 09:30
2020-05-03 12:51
FittSport
Izmos test, vékony csípő – erre vágysz?
Akkor tegyél érte, mert csak a vágyakozásból nem alakul ki se az izom, se vékony csípő, se a lapos has. 
A bikinis lányok is azért mutatnak szépen a kétrészesükben, mert arányosan kidolgozott, felesleges zsírtól mentes testet tudhatnak magukénak – ezt ők tudják is, ezért egyenes háttal, büszkén viselik a bikinit, mutatják meg testüket a világnak. A férfiak pedig szeretik nézni, a nők pedig irigylik őket. Irigykedve figyeled ezeket lányokat, pedig te is hordhatnád a kétrészes fürdőruhádat – persze ehhez olyan testet kell kialakítanod, hogy felvehető és hordható legyen a bikini.

A gyors fogyókúrád mellé tudatos életmódváltásra is szükséged van, hiszen a fogyókúra csak kúraszerűen szabadít meg a felesleges kilóktól, a tudatos életmódváltással meg is tarthatod az új testsúlyodat!

Az izmos, formás test kialakításához pedig sportolnod, erősítened kell! Ehhez ugyan úgy hozzátartozik a napi testedzés, tornázás, mint a megfelelő diéta, sportolásra alkalmassá tevő étrend.

Ez az étrend több fehérjét tartalmaz, minőségi szénhidrátot és valamennyi zsírt is. A fehérje inkább állati eredetű legyen, persze csak akkor, ha nem vagy vegetáriánus. Utóbbiba tartozván több alternatív megoldást kell keresned, hogy a testedzéshez megfelelő mennyiségű fehérjét vehess magadhoz, de ez sem lehetetlen.

Étrendkiegészítők, sok fehérjét tartalmazó növények fogyasztásával megoldhatod a testépítéshez szükséges többletfehérje bevitelét.

Az emeltebb mennyiségű fehérjebevitel az izmok fejlődéséhez szükséges, mert a bevitt fehérjékből tudnak fejlődni, nőni az izmok. A szálkás izomzat már a testépítők esetében is komoly problémákat okoznak, hiszen a szálkásítás egyfajta vízhiányos állapotot jelent, így egy egészséges élet testképébe ez nem igazán fér bele.

A szép, izmos, formás test kialakításakor nagyon kell figyelned az egyensúly megteremtésére is. Ne csak a hasad legyen kockás, hanem legyen meg hozzá a szép karizmod, hátizmod is, a nők esetében a mellizom fejlesztése szebb, nem lógó kebleket eredményez.
i