Hammer futópad

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Hammer Futópad, Hammer Futógép

A Hammer futópadok népszerűségüket megbízhatóságuknak, csendes működésüknek, és egyszerű, felhasználóbarát kezelhetőségüknek köszönhetik. A futás a legegyszerűbb, és leghatékonyabb kardiovaszkuláris edzésforma. A legideálisabb mozgás az állóképesség javítása, jobb általános közérzet, súlycsökkentés szempontjából. A futópad napszaktól, és időjárási körülményektől függetlenül használható. A Hammer futópadok között különböző teljesítményű modellek találhatóak gyalogláshoz, kocogáshoz, és intenzív futásokhoz. Fejlett rezgéscsillapító rendszere miatt a Hammer dfutópadon végzett mozgás nem terheli túlságosan az ízületeket, jelentősen kényelmesebb az aszfalton végzett mozgáshoz viszonyítva. Egyéni beállítástól, vagy edzésprogramtól függően sík és hegyi menetek közül választhat. Ezen felül arra is mód van, hogy mérje az eltelt időt, a távolságot, az elégetett kalóriák számát és a pulzusát.
Ez a mozgásforma az összes izmot átmozgatja, szinte játszi könnyedséggel érheti el kitűzött céljait már napi 30 perces mozgással. Ha az ideje drága, és nem szeretne otthonról kimozdulni, akkor az Hammer futógép a legjobb választás, hogy testét formában tartsa.

Hammer futópad kiváló ár - minőség aránnyal, kifinomult technológiai megoldásokkal, elnyűhetetlen szerkezettel és modern külsővel. A Hammer futópadok nagyméretű futófelületén biztonságos a mozgás, nagy terhelhetősége pedig nagyobb testsúlyú felhasználók számára is ideális megoldás lehet.
A Hammer futópad kiszállítása díjmentes. Ha kérdése van, keresse kollégáinkat.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
169 000 - 2 900 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Sebesség
Dőlésszög
Garancia
i