ProForm futópad

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

ProForm futópad és futógép - akció és vásárlás egész évben

A Proform futópad elhozza mindenki számára a természetes mozgás lehetőségét. A futás mint sportforma az összes izmot megmozgatja. Ha szeret futni, de ideje nem nagyon van rá, akkor a Proform futógép ideális választás lehet egészségének megőrzésében. A Proform futógép otthonunkba hozza az aktív mozgás összes pozitív tulajdonságát a maximális kényelemmel párosítva.

A Proform futógépek használatával élmény a futás vagy a gyorsgyaloglás. Eldöntheti, hogy sík vagy hegyi terepen, vagy rövid vagy hosszú távon szeretne sportolni. A prémium Proform futópadok rezgéscsillapítása állítható, így kíméli ízületeinket. Edzés közben nyomon követhetjük a megtett távot, az elégetett kalóriákat, az időt és a pulzusszámot.

Eladási adatok alapján a Proform az USA elsőszámú futópad szállítója. A proform futópadok kifinomult gyártástechnológiával készülnek. Csendes motor, strapabíró szerkezet és gusztusos kivitel jellemzi. A legújabb fejlesztésű Proform futógépek felhajtható futórésszel és fejlett rezgés csillapítással rendelkeznek. Ha ez még nem elég, akkor a Proform futópad, kategóriájának legjobb ár/érték arányú futógépe.

A Proform futópad vásárlást követően a következőket tartsuk szem előtt:

  • a futógép motorja minimum 1,5 LE legyen
  • megfelelő futófelülettel rendelkezzen
  • igény esetén összecsukható változatot keressünk
  • extra funciók megléte - kijelző, lcd, programok


A Proform futópadok házhozszállítása díjmentes. Kérdése esetén keresse kollégánkat, akik szívesen állnak rendelkezésére.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
179 000 - 2 490 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Sebesség
Dőlésszög
Garancia
i