U.N.O. Fitness futópad

50 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

U.N.O. Fitness Futópad, U.N.O. Fitness Futógép

Az U.N.O. Fitness futópadok tudásukat és kedvező árukat tekintve kiemelkednek a kategóriájukból. Letisztult külső, egyszerű kezelhetőség, alacsony zajszint és nagy tudás jellemzi az U.N.O. Fitness futógépeket. Erős vázszerkezete és motorja miatt intenzív futásra, kocogásra és gyorsgyaloglásra egyaránt alkalmasak. Bizonyos UNO Fitness futópadok akár közösségi, edzőtermi használatra is megfelelőek. Egyéni beállítástól, vagy edzésprogramtól függően sík vagy hegyi menetek közül választhat időben is rugalmas módon. Ezen felül arra is mód van, hogy mérje az eltelt időt, a távolságot, a kalóriák számát és a pulzusát.
Az UNO Fitness futógépek fejlett EAS rezgéscsillapító rendszere (Elastic-Antyshock-System) elvezeti az ízületekre és izmokra káros rezgéseket, és a szabadban történő futás érzését biztosítja.

A futás a leghatékonyabb kalóriaégető, állóképesség fejlesztő mozgásforma, ezért szinte mindenkinek ajánlott. Az UNO Fitness futópad segítségére lesz, hogy időjárástól függetlenül az otthonában végezhesse élvezetes edzéseit. Ez a mozgásforma az összes izmot átmozgatja, szinte játszi könnyedséggel érheti el kitűzött céljait napi 30 perces mozgással. Ha az ideje drága, és nem szeretne otthonról kimozdulni, akkor az UNO Fitness futógép a legjobb választás, hogy testét formában tartsa.

U.N.O. Fitness futópad kiváló ár - minőség aránnyal, kifinomult technológiai megoldásokkal, elnyűhetetlen szerkezettel és modern külsővel. Az UNO Fitness futópadok nagyméretű futófelületén biztonságos a mozgás, nagy terhelhetősége pedig nagyobb testsúlyú felhasználók számára is ideális megoldás lehet.

A következő szempontokat vegye figyelembe, ha UNO Fitness futópad vásárlása mellett dönt:

  • Válasszon olyan futógépet, aminek motorja min. 1,5 LE teljesítménnyel rendelkezik
  • Válaszon olyan futópadot, ami megfelelő futómérettel rendelkezik
  • Válasszon olyan futógép típust, ami igény esetén összecsukható
  • Válasszon olyan futópad típust, ami igény esetén extra funkciókkal rendelkezik

Az U.N.O. Fitness futópad kiszállítása díjmentes. Ha kérdése van, keresse kollégáinkat.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
179 000 - 2 490 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Sebesség
Dőlésszög
Garancia
i