Vision Fitness evezőgép

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
Szűrők
0 találat

Vision Fitness evezőgép, evezőpad - a legjobb ár és akció egy oldalon.

A Vision Fitness evezőgép segítségével a testedzés igen hatékony megoldásával élhetünk. Használatával az összes lényeges izomcsoportot aktívan és hatékony módon formálhatjuk. A Vision Fitness evezőpad gyorsan a kívánt szintre emeli pulzusszámunkat ami az egyik leglényegesebb momentum, ha a hatékony kalória-égetés területén szeretnénk elérni céljainkat.

A Vision Fitness evezőgép megnöveli a test úgynevezett oxigénfelvevő kapacitását, erősíti a váll és a hát területeit. Használata térdízületi, illetve erős hastájéki elhízás esetén nem javallott.

A Vision Fitness evezőgépek modern elvek alapján működnek. A testsúlyunkat egy guruló ülés tartja, ami a gyakorlat végzése közben előre, illetve hátra siklik. A sikeres kivitelezéshez erőteljes felsőtesti húzó, illetve toló lábmunkára van szükség. A Vision Fitness evezőgép gyakorlatai közben az edzés csapássebességét és intenzitását az ellenállás változtatásával szabályozhatjuk.

Ha Önnek a legjobb Vision Fitness evezőgép kell, a legkedvezőbb áron, aakkor a legjobb helyen áll. Akció, és kedvező ár és vásárlás olcsón a Fittsport segítségével.

A Vision evezőgépeket díjmentesen szállítjuk házhoz az ország egész területén. 
Amennyiben a Vision evezőgéppel kapcsolatos kérdése van, munkatársaink készséggel segítenek.

Szűrők
Mehet
Árbeállítás
78 000 - 430 000 Ft
Felhasználás módja
Teherbírás
Hajtásmód
Garancia
i