Milyen testedzéshez válasszon Concept 2 evezőgépet?

2015-06-20 06:09
2019-03-04 09:04
FittSport
Milyen testedzéshez válasszon Concept 2 evezőgépet?

Az evezőgépek a kardiozás és felsőtest erősítés hasznos eszközei. Nem annyira népszerűek, mint a futópad, szobabicikli, elliptikus tréner vagy fekvenyomó pad, de hatékonyságban bizony ott van a legjobbak között. 

Evezőgépek - a leghatékonyabb, teljeskörű edzés eszközei

Az evezőgépek között is vannak különbségek, akár még az edzést típusát illetően is. A felszereltségről nem is beszélve. Az egyik kiemelten jó kis eszköz a Concept 2 evezőpad, mely számos előnyt tud felsorakoztatni egyszerűbb társaival szemben.

Miért és milyen testedzéshez javasolt a Concept 2 evezőpad használata?

Még a Concept 2 modellkategórián belül is vannak különböző típusok, de alapjuk ugyanaz. 

A Concept 2 talán a világ legismertebb és legnépszerűbb evezőpadja, mely régóta uralja a piacot. Népszerűségét időtállóságának, kisméretű kivitelének, nagy teherbírásának köszönheti, valamint annak, hogy otthoni és edzőtermi használatra egyaránt alkalmas. Nagy általánosságban 227 kg súlyig terhelhetők, mellyel a nagy súlyfelesleggel, és hatalmas izomtömeggel rendelkezők számára is használható.

A Concept 2 evezőgép gyártói nagyon ügyeltek arra, hogy az evezőpadok előnyeit a legmagasabb szintre emeljék.

A Concept 2 evezőgép előnyei

Az evezőgépek használatakor a térd és a boka izületei alig kapnak terhelést. A védelem mellett még javítja is az izületek állapotát, hiszen az izület nagy mozgástartományban mozog, így mozgékonyságuk javul. Az evezés igénybe veszi az összes izomcsoportot, így a zsírégetés garantált.

Az evezés indítását a lábak végzik, a befejezést a felsőtest, így az izmok építésében is szerepet kap. Dolgozik a has és a hát is. Mindemellett kimondottan jó stressz oldó, ahogy a kardio gyakorlatok nagy része is, így a közérzet javításában is nagy szerepe van. A Concept 2 evezőgép mindezt a leghatékonyabban segíti, állíthatóságának köszönhetően pontosan a használója igényeinek megfelelőre alakítható. Az edzés intenzitása, a nehézségi fokozat is szabályozható, így a kezdőknek éppen olyan jó, mint a profi sportolóknak.

Az evezés kiemelten ajánlott a fogyni vágyóknak, sérülés, műtét után újra formába jönni akaróknak, valamint tökéletes kiegészítő edzés más mozgásformák mellé. Levezetésnek vagy bemelegítésnek is alkalmas, de önmagában is hatékony.

A Concept 2 evezőpad megfelelő eszköz a vízi sportot űzőknek a formában maradáshoz, az otthoni gyakorláshoz, az állóképességük szinten tartásához, vagy éppen annak növeléséhez.

A legjobb ajánlataink

-12%
Raktáron
Concept2 D evezőgép

Concept2 D evezőgép

489 900 Ft
429 900 Ft
Adatlap Kosárba
i